≫ 

Preminuo član organizacije "Srbi za Srbe": Bio veliki humanitarac, pokrenuo "Trojku iz bloka" u Rumi

Ljubiša je obavljao različite poslove u organizaciji, a primarno se bavio unapređenjem vizuelnog identiteta, kreativnim rešenjima i dizajnom proizvoda koji su plasirani u prodavnicama organizacije, grafičkom kreiranju Godišnjeg izveštaja, kao i na svim drugim poslovima koji su pomogli da prikupe sredstva i pomognu hiljade ugroženih porodica širom Balkana

  • 4

Dugogodišnji član humanitarne organizacije "Srbi za Srbe" Ljubiša Bubalo preminuo je u 36. godini.

Ljubiša je obavljao različite poslove u organizaciji, a primarno se bavio unapređenjem vizuelnog identiteta, kreativnim rešenjima i dizajnom proizvoda koji su plasirani u prodavnicama organizacije, grafičkom kreiranju Godišnjeg izveštaja, kao i na svim drugim poslovima koji su pomogli da prikupe sredstva i pomognu hiljade ugroženih porodica širom Balkana.

- Motive koje je osmislio nosi desetine hiljada ljudi širom sveta na svojim majicama, duksevima i drugim stvarima. Jedan je od tvoraca "Nema predaje", motiva po kojem je prepoznatljiva borba srpskog naroda za očuvanje Kosova i Metohije. Takođe, Ljubiša je pokrenuo Trojku iz bloka u Rumi i bio jedan od najaktivnijih u tom gradu kada je u pitanju organizacija humanitarnih događaja i pomoć svojim sugrađanima. Ostaće upamćen kao iskreni rodoljub, velikog srca i plemenite duše, čija će dela milosrđa ostati utkana u svim prošlim i budućim aktivnostima naše organizacije. Ponosni smo što smo te imali za brata i saborca! Tvoja dela ljubavi zauvek će obasjavati naš put i zajedno ćemo, kao i do sada, koračati ka cilju - da svako srpsko dete ima normalne uslove za život! Na kraju, želimo da izjavimo saučešće porodici - kažu iz organizacije.

Video: Građani Kragujevca poslali podršku Srbima na KiM

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    23. januar 2023 | 23:20

    Mlad čovek velikog srca, prerano je otišao.

  • Joj

    23. januar 2023 | 23:11

    Tuga mlad dobar čovek zašto Bog uzima dobre ljude saučešće porodici 😭💔.

  • ajao

    24. januar 2023 | 09:56

    Саучешће породици. Диван момак, хуманитарац и уметник.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA