"Hvala na podršci, ali njegovo srce nije izdržalo": Preminuo Stefan koji se od 17. godine borio sa leukemijom

"Tužni i u neizmernom bolu obaveštavamo vas da nas je Stefan napustio i otišao, nadamo se na neko lepše mesto"

  • 10
Stefan Subotić Foto: Privatna arhiva

Stefan Subotić (24) iz Belegiša kod Stare Pazove koji se godinama borio sa leukemijom, a o čijem smo izlečenju i povratku kući pisali u aprilu prošle godine, preminuo je.

Tužna vest objavljena je danas na društvenim mrežama.

"Tužni i u neizmernom bolu obaveštavamo vas da nas je Stefan napustio i otišao, nadamo se na neko lepše mesto, bez bola i patnje... Neizmerno hvala na svoj podršci koju smo imali od svih vas, ali njegovo srce nije izdržalo više", stoji na Instagram stranici Pomozimo Stefanu.

Ovu vest potvrđuju i stanovnici Podunavlja, koji su se u godinama unazad zajednički borili za njegovo ozdravljenje.

Prvi tekst o Stefanu Telegraf.rs objavio je još sredinom 2018. godine. Već tada govorio je o bolesti sa kojom se bori od svoje 18. godine, kalendarske 2017. U tom času saopštio je da je lečenje morao da počne u Nemačkoj - posle duge i bezuspešne borbe u Beogradu.

U poslednjem razgovoru za naš portal naveo je da je bolest pobedio čak četiri puta. Tada nas je podsetio na da bolestan čovek ima samo jednu želju, a u novoj ulozi, ozdravljenog tela, pridružio joj je još jednu - upis na fakultet.

"To nisam mogao pošto sam se maltene odmah posle srednje razboleo. Voleo bih da upišem informacione tehnologije, neko programiranje. Ranije sam se za to zainteresovao, učio sam sam dok sam bio tamo", kazao nam je.

Kasnije smo ga upoznali pred zgradom škole, gde nam je rekao da se raduje predstojećem iskustvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    26. januar 2023 | 10:51

    Sine počivaj u miru ! Saučešće porodici !

  • Ja

    26. januar 2023 | 11:23

    Statistika kaze drugi smo po smrtnosti, lose lecenje i gubljenje vremena po bolnicama rezultat je velike smrtnosti kod nas

  • Nata

    26. januar 2023 | 11:13

    Neka ga andjeli cuvaju.Pre neki dan mali Uros Radosavljevic,tumor na mozgu..10god star(nepune 2god bolovao)...sve nas stize od bombardovanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA