Vreme čitanja: oko 1 min.

Humanost na delu: Prijepoljci skupljaju pomoć za ugrožene u Turskoj i Siriji, akciji se priključili i osnovci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz škole u Velikoj Župi pozvali su učenike, da se sa svojim roditeljima, priključe ovoj akciji i da se zajedno sa nastavncima, bar simbolično oduže Turskoj

  • 2
Izgradnja trgovinskog lanca, infrastruktura  Prijepolje Foto: Telegraf.rs

Na više lokacija u Prijepolju počela akcija prikupljanja pomoći za područja pogođena zemljotresom na jugu Turske. Akciju su organizovali Osnovna škola “Dušan Tomašević Ćirko” u Velikoj Župi, firma “Emilio Stecher” i humanitarna organizacija “Hasene”.

Iz škole u Velikoj Župi pozvali su učenike, da se sa svojim roditeljima, priključe ovoj akciji i da se zajedno sa nastavncima, bar simbolično oduže Turskoj, za sve što je u prethodnom periodu, učinila za ovu školu da bi je učinila boljom.

Takođe, iz firme “Emilio Stecher” uglednog privrednika Meše Podbićanina pozvali su sve građane Prijepolja, koji su u mogućnosti da donesu humanitarne pakete u prostorije preduzeća danas i sutra, koji će potom biti otpremljeni ugroženima u Turskoj.

Podsetimo, najmanje 11000 osoba je poginulo, a više od 50000 je povrijeđeno nakon dva snažna zemljotresa koja su u ponedjeljak potresla jug Turske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA