Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavio se mladić koji je pronašao izgubljen Biljanin novčanik u Bačkoj Palanci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biljana nije mislila da će ikada ponovo videti dokumenta

  • 0
devojka decko novcanik Foto: Shutterstock, Pixabay

Nakon što je portal BAP VESTI objavio priču Bačkopalančanke Biljane Vukanović o izgubljenom novčaniku i poštenom nalazaču koji je Biljaninoj sestri predao novčanik, mladić se javio i došao kod nje da se upoznaju.

- Istog dana nakon objavljene priče, na vrata je zazvonio mladić po imenu Nikola Karas iz Bačke Palanke. Bio je u društvu devojke i moram da kažem da je u pitanju veoma lepo vaspitano dete. On se potrudio da me pronađe, sa novčanikom je otišao u SUP pa su policajci tamo po ličnoj karti pronašli adresu, dakle on nije uopšte otvarao novčanik - rekla je Biljana.

Ovo nije jedini slučaj da neko vrati pronađen novčanik sa novcem, a posle ove priče nadamo se da će baš svi slediti Nikolin primer i kada se nađu u sličnoj situaciji, postupiti na potpuno isti način.

Biljana je neko ko nas je podsetio koliko je važno zahvaliti se onima koji nam pomognu, posebno kad se radi o potpunim strancima, a Nikola je primer mladog čoveka čija dela govore: "Ima nade za ovaj svet".

Video: Snimak sigurnosnih kamera krađe u kafiću Šećer: Lopov hladnokrvno uzima novčanik sa pazarom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA