≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato je zašto se otac i ćerka koji su se juče izgubili u okolini Despotovca nikome nisu javili

Vreme čitanja: oko 1 min.

Akcija spasavanja i pretraga vršili su se iz tri pravca, Bora, Boljevca i Despotovca

  • 5
Daničić Dragan i Milica Foto: Privatna arhiva, Shutterstock, Telegraf

Otac i kćerka, čiji je nestanak prijavljen policiji nešto posle ponoći, pronađeni su danas u okolini Despotovca, a prema rečima našeg sagovornika, oni su zdravi i živi. 

Otac D.D i njegova kćerka M.D. izgubili su se u okolini Despotovca i ostali bez signala za mobilni telefon, prvi je objavio "Telegraf.rs".

Prethodno je Tanjugu u Gorskoj službi spasavanja rečeno da njihovi spasioci, zajedno sa policijom i vatrogascima, pretražuju ceo Južni Kučaj u potraz za nestalim ocem i kćerkom.

U akciji spasavanja, kako su naveli, učestvovalo je sedam spasilaca Gorske službe spasavanja. Akcija spasavanja i pretraga vršili su se iz tri pravca, Bora, Boljevca i Despotovca. Južni Kučaj je najnenaseljeniji deo Srbije, uglavnom ni na jednom delu nema signala za mobilni telefon, a sada je sve prekriveno snegom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перо

    16. februar 2023 | 15:54

    Бајке за малу децу.

  • Ana

    16. februar 2023 | 16:36

    Eeee budake od čoveka.

  • Pp

    16. februar 2023 | 16:52

    Onda je mentalno retardiran kad je vodio malo dete u takvu nenaseljenu divljinu u vreme kad je sve prekriveno snegom i usred zime. Totalno neodgovorno. Da sam na mestu majke nikad mu više ne bih dao da vidja dete bez nadzora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA