Vreme čitanja: oko 1 min.

Skoro pola Čačka sutra će ostati bez struje: Vrše se radovi na trafo-stanicama na velikom broju lokacija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog radova u trafo-stanici, bez električne energije biće korisnici u delovima ulica: Obrada Savkovića, Vasilija Bojića, Matijine livade i Savkovića put. Planirano je da se radovi obavljaju u vremenskom intervalu od 12:00 do 14:00 časova

  • 0
Struja kablovi isključenje struje žice Foto: Mateja Beljan

Zbog radova na elektro-mreži u ponedeljak će veći deo Čačka ostati bez struje. Zbog radova na izmeštanju kablovskih vodova ispod saobraćajnice u izgradnji, bez električne energije biće deo potrošača oko Želovog igrališta. Planirano vreme izvođenja radova je od 10:00 do 13:00 časova.

Zbog radova u trafo-stanici, bez električne energije biće korisnici u ulicama: Slavka Krupeža od podvožnjaka do “Ponsa“, Vidosava Kolakovića od početka do Ulice Gvozdenac, kao i sama Ulica Gvozdenac, Belog Damljanovića, Miladina Boškovića, Milorada Miloševića, kao i deo Suve Morave. Planirano je da se radovi obavljaju u vremenskom intervalu od 08:00 do 10:00 časova.

Zbog radova u trafo-stanici, bez električne energije biće korisnici u “Šumadijinim“ zgradama i okolnim ulicama. Planirano je da se radovi obavljaju u vremenskom intervalu od 08:30 do 10:30 časova.

Zbog radova u trafo-stanici, bez električne energije biće korisnici u delovima ulica: Aleksandra Savića, Radovana Jovanovića, Vasilija Bojovića, Radovana Bogetića i Savkovića Kosa. Planirano je da se radovi obavljaju u vremenskom intervalu od 10:00 do 12:00 časova.

Zbog radova u trafo-stanici, bez električne energije biće korisnici u delovima ulica: Vukašina Ignjatovića, Stojana Koraksića, Radoljuba Krdžića, Živote Šibalića oko bivše fabrike FOČ. Planirano je da se radovi obavljaju u vremenskom intervalu od 10:30 do 12:30 časova.

Zbog radova u trafo-stanici, bez električne energije biće korisnici u delovima ulica: Obrada Savkovića, Vasilija Bojića, Matijine livade i Savkovića put. Planirano je da se radovi obavljaju u vremenskom intervalu od 12:00 do 14:00 časova.

Video: Jako nevreme pogodilo Čačak i okolinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA