≫ 

Njihov smeh ugasile su "ubice na drumu", a da ni ne ispaštaju: Zbog bahatih vozača digla se cela Srbija

 ≫ 

Prosečna kazna za ubistvo deteta na pešačkom prelazu je tri godine

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Cobi
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Cobi

    23. februar 2023 | 19:28

    Žalosno je svaki život koji se izgubi na pešačkom prelazu gde je brzina vozila svedena na minimum, koje se pojedini vozači ne pridržavaju. Treba pooštriti kazne, ali šta ćemo sa bahatim pešacima koji nose slušalice na ušima, koji razgovaraju telefonom, a pogotovo roditelji koji jednom rukom guraju kolica sa bebom a drugom drže mobilni i razgovaraju, mnogi pešaci kada prelaze pešački ne bace pogled ni levo ni desno, zar oni misle da među vozačima nema pijanih, drogiranih, da ne postoje vozila kojima može u svakom trenutku da otkažu kočnice. Kako ćemo kažnjavat takve pešake. Treba više policije na ulici, kao nekada što ih je bilo, a danas ih nigde nema, pojavlkuju se samo kada se nešto desi, kao pečurke posle kiše.

  • Soklen

    23. februar 2023 | 19:22

    Najveci problem je policija koja nista ne radi. Non stop se divlja ulicama u Nišu, patrole nigde nema osim kada dolazi partijski funkcioner. E tada je tortura nad civilima, blokade saobracaja, bahacenje policajaca, zatvaranje kvartova. Jednom recju pretvorili su se u sluge rezima. Stalno im pisu građani Nisa i opominju ih na trke na niškim ulicama ali niko ne reaguje, voznje bahatih u jednosmernim ulicama u kontra smeru, haos. Jos ako mu kazes da vozi u kontra smeru, moze glavu da ti polupa sto si ga opomenuo. Dotle smo dosli ali predviđam da cemo za 10 godina ako ovakvi nastave da vladaju da budemo kao Irak. Imacemo sve gluplje ljude i bahatije na funkcijama i naravno bezakonje gde ce ljudi da ginu kao vrapci.

  • Dzigi

    23. februar 2023 | 19:15

    Veliki mokri lug ulica u kojoj živim zove se stari vinogradi Tu se ne vozi max 50km nego 100km Ulice su bez trotoara tako da deca idu uz ivice kućnih ograda. Ekipa telegrafa može da dodje i da se sama uveri Mada bojim se da tu rešenja nema Nego da se molimo bogu da se ništa ne desi. Pozdrav za telegraf Najbolji ste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA