Smrt devojčice iz Zaječara opomena svima: Da li smo zakazali kao društvo i možemo li da zaštitimo najbliže

Miloš Nikolić iz Vlasotinca, koji je batinama usmrtio dvogodišnju pastorku u Zaječaru, tereti se za krivično delo teško ubistvo

Komentari

  • Vesna

    24. februar 2023 | 12:07

    Evo jedna pametna recenica u tekstu... Zbog cega je majkama bitniji partner od deteta? I kako je moguce da se partner vise od deteta voli? Zgrozena sam svim ovim sto se desava deci, da li je moguce da bar decu ne mozemo da zastitimo, zasto se vec jednom ne uvede smrtna kazna za ovakve monstrume i zasto ne reagujemo kao narod vec jednom na ovo? Zasto niko ne staje na put ovakvim debilima??? Moj komentar nista nece promeniti, ali ovo je sve sto nam se dogadja previse. Evo, mislim da svi koji zele da postanu roditelji, treba prvo da prodju proces da li su psihicki normalni i stabilni kao ljudi pa onda da imaju decu! KATASTROFA, JADNA DECA. A ovi drugi sto ne mogu iz nekog razloga da imaju decu i muce se godinama su itekako normalni i psihicki stabilni, ali nazalost CAST IZUZECIMA vecina ludaka, probisveta i psihicki nestabilnih sto je najgore od svega imaju potomke i nazalost vecina njih maltretiraju i muce ta mala neduzna bica! Zasluzili smo najgoru kaznu, jer kad god vidimo u okolini neki problem, sklanjamo se i necemo da pomognemo bespomocnima ili da prijavimo, jer, svasta necemo da zavirujemo u tudje dvoriste ALI SAMO KAD SU OVAKVE STVARI U PITANJU! Pitam se, cemu sluze anonimne prijave, ukoliko se bojimo da prijavimo problem kod nekog drugog, ako taj neko sam ne sme?! I nije nama ovde drzava kriva, vec mi sami jer ne izlazimo na ulice i ne bunimo se i trazimo pravdu za ovakve monstruozne dogadjaje! Stvarno je ovoga previse, ali previse!!!!

  • Jelena Mirić

    23. februar 2023 | 20:15

    Svakako da smo zakazali. Sta još I koliko smrtnih slučajeva, svirepog ubistva dece je potrebno da se uvede doživotna. Zašto je potrebno da se sudi onima koji su svirepe ubice? Za kevoloke i saučesnike odmah robija. Okolina ako je znala, a verujem da jeste isto je saučesnik l. Čuti vrisku dece, prebijanje i okrenuti glavu je isto kao da su bili sa njima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA