Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac se javno odrekao dece: Celo Vlasotince oblepljeno plakatima uznemirujuće sadržine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na plakatima je objavljen lik mlađeg muškarca

  • 97
Marko Jankovi, Vlasotince, Otac se preko plakata po celom gradu odrekao maloletne dece, Vlasotinci Foto: Čitalac Telegrafa

Celo Vlasotince oblepljeno je plakatima da se mladi otac odrekao svoje maloletne dece.

Kako javljaju čitaoci Telegrafa, na plakatima je objavljen lik mlađeg muškarca, sa punim imenom i prezimenom - njegovim i dečijim, datumima i mestima rođenja.

"Ja Marko Janković Kmet, rođen 1988. godine (datum poznat redakciji) u Leskovcu, odričem se svog sina V. J. iz (naziv ulice poznat redakciji) rođen 2013. (datum poznat redakciji) u Leskovcu i svoje ćerke N. J, rođene 2017. godine (datum poznat redakciji) u Leskovcu, sa prebivalištem u (naziv ulice poznat redakciji).

Ovom prilikom želim da izjavim da za gore navede osobe ne želim da snosim nikakve posledice zbog nemara njihove majke i same dece sa kojima sam proživeo golgotu", stoji na plakatu.

Detalje slučaja do časa objave teksta nismo uspeli da proverimo.

Video: Kisić posetila porodicu Jović koja je dobila trojke posle 16 godina borbe za potomstvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlasotinčanka

    1. mart 2023 | 15:13

    Coveka je muka naterala na ovo! Poznajem ovu porodicu, godinama maltetiraju decu, majka tera decu na strasne stvari kako bi napakostila muzu..... sva podrska ocu! Ceo grad postuje njegovu odluku a majka je za zatvor

  • Duka Srbin Tenja

    1. mart 2023 | 15:20

    Kume, dok su maloletni ne možeš da se odreknes dece. Ako su problemi veliki da ne možeš uticati na njih i majku,postoje institucije za to. Država će te ganjati za njih dok ne napune 18. Zato preduzimao nešto na vreme, ODMAH.

  • rogi

    1. mart 2023 | 15:13

    Pa kakav nemar majke , oteraj je u tri lepe i vodi brigu o svojoj deci , a ne ovako odričem se dece zbog nemara majke , pa kakav si onda ti lik ???? Zapitaj se malo !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA