Vreme čitanja: oko 1 min.

Izvučeno Chipsy zlato u vrednosti od 5.000.000 dinara – ali potraga se nastavlja!

Vreme čitanja: oko 1 min.

U okviru nagradne igre "Otvori Chipsy, pronađi zlato" pronađena je kesica sa dobitnim kuponom koji se može zameniti za zlato u vrednosti od čak 5.000.000 dinara

  • 2
Chipsy Foto: Promo

Glavna nagrada otišla je u ruke srećne dobitnice iz Jagodine, ali potraga se nastavlja, budući da se u određenim kesicama i dalje kriju kuponi koje je moguće zameniti za zlato u vrednosti od 100.000, odnosno 1.000.000 dinara.

Ukoliko vas još uvek nije uhvatila "zlatna groznica", delimo sa vama priču dobitnice glavne nagrade. Turistički odlazak na Kopaonik pružio joj je priliku da ostvari mnogo želje, a jedna od njih je i kupovina stana!

Dobitnica objašnjava da je isprva bila u šoku, ali da je, kada su joj iz call centra tražili licne podatke, shvatila da je zaista ona izvukla najveću nagradu.

-Iskreno, bila sam nešto gladna, pa reko' daj da prevarim glad. Kada sam videla da je kupon za zlato u vrednosti od 5.000.000 dinara u kesici nisam znala gde se nalazim - kaže dobitnica koja je želela da ostane anonimna. Prvobitni šok i nevericu zamenio je osećaj neverovatne sreće kada je shvatila da je osvojila glavnu nagradu!

Na pitanje o tome koji joj je Chipsy omiljeni, dobitnica na prvu kaže "Chipsy ketchup", mada će možda ipak Rebrasti imati prednost, pošto je u njemu pronašla dobitni kupon.

-Ovim putem bih želela da se zahvalim kompaniji, iskreno, ne mogu da poverujem da je Chipsy taj koji će mi omogućiti da kupim stan - zaključuje ona.

Prisetimo se, "Otvori Chipsy, pronađi zlato" je nagradna igra koju organizuje PepsiCo, a u kojoj učestvuju baš svi Chipsy konzumenti – budući da se u određenim kesicama nalaze kuponi koji se mogu zameniti za zlato.

"Otvori Chipsy, pronađi zlato" nagradna igra traje do 19. marta.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA