≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za četvrtak, 9. mart 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 3
Naslovne strane Prelistavanje Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za četvrtak, 9. mart 2023. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Magičan momenat sa ulica Beograda: Violinista Tomislav ulepšao svim damama 8. mart

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    8. mart 2023 | 21:58

    SVE DOK JE SRBIJA POD NATO OKUPACIJOM SRBI CE STRADATI NA KOSOVU I METOHIJI DOK U SRBIJI MASOVNO UMIRU OD EPIDEMIJE KARCINOMA ZBOG 300 TONA URANIJUMA I PLUTONIJUMA BACENIH NA SRBIJU !!!! NATO RAUS!!!!

  • Carica Sveta

    8. mart 2023 | 22:02

    Nemanja Vidić je predstavio plan za narednih 20 godina srpskog fudbala. I apsolutno sam sigurna u njegovu viziju. Da se navija za Srbiju,. Džajić je legenda, ali vreme je za mlade ljude. Čovek ima 80 godina. I ovo stvarno nikakve veze nema sa Vučićem, politikom, već sa konceptom. Vidićev koncept je sjajan. Ne znam kakav novi politički pokret pravi predsednik Srbije, samo da nas ne košta koliko su nas koštali naprednjaci. Naročito oni bliski Nemanjinoj 11, u beogradskoj garnituri, ali i na lokalu. I ne samo oni, već i neki koalicioni partneri. Ja sam ipak za promene u ovoj godini. To je zdravo i lekovito. Možda da predsednik podnese ostavku i onda formira taj novi pokret. Ambasadori, lobisti, ko se nije ostrvio i vršlja po Srbiji, kao da su oni ovde domaćini, a mi gosti. Mi koji smo vekovima tu. Na svojim ognjištima, na svojim njivama, u svojim gradovima i varošicama. Na grobljima. To ne može više ttako. Srbija ne sme da se hvali da je Beograd kao Kazablanka. Jedno je film, fikcija, a drugo je ako se realnost podudara sa elementima fikcije. Naročito u ovim opasnim i turbulentnim vremenima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA