≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za četvrtak, 9. mart 2023. godine

 ≫ 

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Carica Sveta

    08. mart 2023 | 22:02

    Nemanja Vidić je predstavio plan za narednih 20 godina srpskog fudbala. I apsolutno sam sigurna u njegovu viziju. Da se navija za Srbiju,. Džajić je legenda, ali vreme je za mlade ljude. Čovek ima 80 godina. I ovo stvarno nikakve veze nema sa Vučićem, politikom, već sa konceptom. Vidićev koncept je sjajan. Ne znam kakav novi politički pokret pravi predsednik Srbije, samo da nas ne košta koliko su nas koštali naprednjaci. Naročito oni bliski Nemanjinoj 11, u beogradskoj garnituri, ali i na lokalu. I ne samo oni, već i neki koalicioni partneri. Ja sam ipak za promene u ovoj godini. To je zdravo i lekovito. Možda da predsednik podnese ostavku i onda formira taj novi pokret. Ambasadori, lobisti, ko se nije ostrvio i vršlja po Srbiji, kao da su oni ovde domaćini, a mi gosti. Mi koji smo vekovima tu. Na svojim ognjištima, na svojim njivama, u svojim gradovima i varošicama. Na grobljima. To ne može više ttako. Srbija ne sme da se hvali da je Beograd kao Kazablanka. Jedno je film, fikcija, a drugo je ako se realnost podudara sa elementima fikcije. Naročito u ovim opasnim i turbulentnim vremenima.

  • Nikolas

    08. mart 2023 | 21:58

    SVE DOK JE SRBIJA POD NATO OKUPACIJOM SRBI CE STRADATI NA KOSOVU I METOHIJI DOK U SRBIJI MASOVNO UMIRU OD EPIDEMIJE KARCINOMA ZBOG 300 TONA URANIJUMA I PLUTONIJUMA BACENIH NA SRBIJU !!!! NATO RAUS!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA