≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za petak, 10. mart 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 6
Prelistavanje pregled štampe naslovne strane novine Fičer 3 Foto: Promo, Shutterstock

Dnevne novine u Srbiji za petak, 10. mart 2023. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Ubijen muškarac na benzinskoj pumpi u beogradskom naselju Rušanj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    9. mart 2023 | 22:54

    Kako to da je Siriji pomogla samo Rusija, a Turskoj sve zemlje? Znate kako u mafijaškim filmovima će te prepoznati onog koji je ubio mafijaša?Tako sto će on prvi izjaviti saucesce. A vidite ko je prvi izjavio saucesce. Sjedinjene američke države, a ko je prvi pomogao? Pa sjedinjene američke drzave

  • Carica Sveta

    9. mart 2023 | 22:43

    Povodom svih ovih ubistava novinara, političara, policijskih i vojnih funkciinera na teritoriji Republike Srbije krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih. Kao da su svi zaboravili da smo mi bili SR Jugoslavija, pa Srbija i Crna Gora. U istragama je uvek fokus na beogradskim službama bezbednosti. Šta je sa podgoričkim službama. Zašto niko nije ozbiljno istražio njihov ooerativni rad, arhive, tadašnje službenike, ulogu na KiM. Naročito pošto je tzv OVK u tom periodu slobodno ušetala na prostor Metohije. Da li su imali tehničke mogućnosti upada u mere nadzora štićenih ili praćenih ličnosti u Beografu i Srbiji. Sa kojim stranim službama su ostvarivali saradnju. Po kom principu. Ja volim činjenice, tačne podatke, a ne bajke i mitologizaciju pojedinih ljudi, samo zato što su nasilno lišeni života. Istina je pravda za njih, za njihove porodice. A ne kapital za sve jnvinarske i političke parazite koji žive duže od dve decenije na tim ubistvima. A mnogi su se i obogatili, pa i propali u međuvremenu. Drugi se preobukli, dobil nove funkcije. Odvratno je to.

  • Eskobar

    9. mart 2023 | 20:37

    Šta znaci devojkama da stavljaju na story da su dobile cveće od dečka kad znam da ta devojka nema dečka? Želi da mi stavi do znanja da je ostavim ili me namerno pravi ljubomornim? Šta vi mislite?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA