≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obustava saobraćaja kod petlje Lajkovac: Na obilaznici oko Beograda planirano izvođenje radova

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na obilaznici oko Beograda, kod hotela 1000 RUŽA danas od 9 do 16 časova planirani su radovi na sanaciji oštećenog kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila

  • 0
Saobraćajne gužve, saobraćaj, putevi, praznici, Foto: RINA

Prema informacijama Puteva Srbije, kod petlje Lajkovac obustavlja se saobraćaja zbog radova na izgradnji nove kružne raskrsnice i pristupnih saobraćajnica, do 1.maja.

Petlja Lajkovac, kao i naplatna stanica, zatvorene su za saobraćaj. Alternativni putni pravci su petlja Ljig (iz smera Čačka prema Lajkovcu i Valjevu) i petlja Ub (iz smera Beograda).

Preusmerenje saobraćaja vrši se od petlje Ljig prema Lajkovcu i Valjevu - preko državnih puteva koji prolaze kroz naseljena mesta Ljig i Ćelije, kao i od petlje Ub prema prema Lajkovcu i Valjevu - preko državnih puteva koji prolaze kroz naseljena mesta Ub i Slovac.

Na obilaznici oko Beograda, kod hotela 1000 RUŽA danas od 9 do 16 časova planirani su radovi na sanaciji oštećenog kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila.

Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Beograd – Obrenovac, u mestu Duboko, ka Obrenovcu, do 28. marta od 7 do 17 časova, radnim danima i subotom, najavljeni su radovi na sanaciji klizišta uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Putinci-Stara Pazova-Stari Banovci, u Staroj Pazovi, do 17. aprila izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na putu. Vozila iz smera Stare Pazove prema Golubincima, posle prelaska mosta skreću desno i prate privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Iz suprotnog smera koristi se isti pravac kretanja vozila. Kako je navedeno, na deonici Ljig (Latković ) – Mionica (Maljević), do 30. aprila izmenjen je režim saobraćaja zbog radova u naselju Banja Vrujci uz naizmenično propuštanje vozila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA