Vreme čitanja: oko 1 min.

Učenici PRIMA škole se plasirali na drugo mesto u svetu na takmičenju iz matematike: Sakupljeno milion bodova

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom 11 dana žestoke konkurencije, učešćem je osvojeno više od milion poena COBIS škole iz 61 zemlje – neverovatan trud svih

  • 1
Spisak Foto: Prima international school

Za svaku obrazovnu instituciju je najbitnije da njeni učenici savladaju sve prepreke u zanju i da izađu na pravi put. U Prima Internacionalnoj školi učenici su na takmičenju ostavrili veliki uspeh, i uzeli najveći broj bodova na takmičenju COBIS Maths All Zvezda kupa.

Tim povodom, PRIMA škola je odlučila da se zahvali svojim učenicima:

- Dragi PRIMA roditelji i učenici,

Izuzetno smo ponosni što možemo da objavimo da su naši učenici učestvovali na COBIS Maths All Zvezda kupa, tokom kojeg su završili matematičke aktivnosti i osvojili bodove prema ukupnom broju njihove škole na međunarodnom semaforu.

Spisak Foto: Prima international school

Tokom 11 dana žestoke konkurencije, učešćem je osvojeno više od milion poena COBIS škole iz 61 zemlje – neverovatan trud svih. Mi bismo voleli da čestitam svim učenicima širom sveta. Posebne čestitke upućujemo našim PRIMA superzvezdama koje su značajno doprinele naša škola je završila DRUGO ukupno u kategoriji MALE SREDNJE od svih škole učesnice širom sveta. Učešće naših učenika je bilo izuzetno, Njih 38 se prijavilo i istaklo.

COBIS takmičenja generalno mogu biti neverovatno vredni događaji koji razvijaju samopouzdanje i naglašavaju proces pripreme i istrajnost. Značaj ovih takmičenja je da inspirišu učenike da odu dalje od škole, stavljajući sve takmičari na istom terenu. Na kraju, iskoristio bih ovu priliku da napomenem da su matematička takmičenja, naravno, takođe veliku korist za studentske biografije i prijave za fakultet. Slede 3 najbolja takmičara iz međunarodne škole PRIMA - piše u saopštenju.

Što se tiče poena i osvojenih mesta, spisak je sledeći:

Ken Lin: Prvo mesto

Malik Taman: Drugo mesto

Atena Kanli: Treće mesto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Праведник

    27. mart 2023 | 17:29

    Да ли је ишта урадило било које дете коју ову школу похађа у Србији? О томе треба писати, а да ли је дете из Данске које похађа ову школу у Данској урадило нешто, у то и не сумњам...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA