Vreme čitanja: oko 1 min.

Šljap, šljap, šljap: Klinci se zaigrali sa tatom u bari, kiša i oblaci im ne mogu ništa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak ludog zabavljanja, kruži društvenim mrežama, a komentari su pozitivni i svi čestitaju čoveku koji je odlučio da na baš ovaj način zabavi mališane i ulepša im dan

  • 0
Bara Printskrin/Velika Kladuša. net/Facebook

Poslednjih dana u Srbiji je na snazi kiša kao i malo hladnije vreme za ovo doba godine. Uprkos tamnim oblacima i sumornim danima, neki ljudi nađu način da se zabave i ostanu lepo raspoloženi.

Takva jedna scena, zabeležena je na nepoznatoj lokaciji u Srbiji, a snimak je postao viralan.

Naime, jedan čovek je izašao napolje sa dva mališana, koji su sve vreme gurali trotinet. Budući da je padala kiša, pored njih se nalazila velika bara, koju su iskoristili kako bi se zabavili.

Prvo je u baru skočio muškarac koji je bio uz mališane, a potom su i oni odlučili da šljapkaju malenim nožicama po vodi.

Sudeći po reakciji mališana, oni su se divno zabavili, a ovo je samo još jedna potvrda da sreću čine male stvari, kao i to da uvek treba sačuvati dete u sebi, jer je ono spremno na razne nestašluke koji prave sećanja za ceo život.

Snimak ludog zabavljanja, kruži društvenim mrežama, a komentari su pozitivni i svi čestitaju čoveku koji je odlučio da na baš ovaj način zabavi mališane i ulepša im dan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA