≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za utorak, 18. april 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 5
Naslovne strane Prelistavanje Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za utorak 18. april 2023. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Video: Najneverovatnije kucanje vaskršnjim jajima ikada: Čačani na veliki praznik zaronili u jezero

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    17. april 2023 | 20:41

    AKO AMERI NAPADNU MOSKVU DOCI CE DO NUKLEARNOG RATA U TRAJANJU OD 40 MINUTA POSLE KOG BI PLANETA ZEMLJA BILA PLANETA PACOVA!!!! NEKA BUDE STO BITI MORA -SMRT NATO FASISTIMA!!!

  • Carica Sveta

    17. april 2023 | 23:05

    Verujtre u Hrista, u njegovu ljubav i večno prisustvo. Budite sigurni u snagu Gospoda Boga., kako ne Nebu, tako i na Zemlji. Bog je stvorio čoveka prema svom liku, a svet i prirodu po meri čoveka. Čovek je vremenom počeo da uređuje svet i , život i lik prema svojim najnižim nagonima i stremljenjima. Zato i trpimo posledice kakve trpimo. Od pokušaja da se uništi porodica, do genetskih igara,, do kreiranja novih hibridnih identiteta i polova, do uništavanja prirode i životne sredine, trošenja ljudskih života u ratovima, do obesmišljavanja žene, majke, stuba svakog društva. Kao pravoslavna Srpkinja, volela bih da konstatujem nešto drugo. Ali, nažalost, ljudi su zaista svojim bezumnim ponašanjem, doveli do porasta svih vrsta bolesti savremene civilizacije, uključujući i neprestano nasilje, stvorili obrazac da je nasilje nešto normalizovano, gotovo forma savremene kulture. I zato je cena koju plaćamo politikama pohlepe, jer pohlepa je esencija u obesmišljenju Boga, pa tako i čoveka, ogromna. I ona nije samo gubitak koji se meri novčanim jedinicama, nije šteta naneta prirodi, već je gubitak slobode za čoveka. I sve što važi za čoveka, važi i za države i narode.

  • Fox

    17. april 2023 | 22:38

    Jesecemo jaja dok nam oci ne požute. Santa Maria Della Salute

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA