≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Direktorka škole "Vladislav Ribnikar" oglasila se za Telegraf: Nisam imala vremena da se bavim neistinama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snežana Knežević još jednom je zamolila za strpljenje

  • 48
Pucnjava u školi u Beogradu, policijska traka, policija Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Po prvi put za Telegraf.rs oglasila se Snežana Knežević, direktorka OŠ "Vladislav Ribnikar" u kojoj je došlo do masovne pucnjave, kada je učenik sedmog razreda K.K. (13) ubio osmoro učenika i čuvara, a ranio još šest svojih drugara i nastavnicu istorije.

- Ja znam da je obaveza svakoga ko se nalazi na čelu neke javne institucije da komunicira sa medijima i pogotovo sada da se obrati, ali mi se nalazimo u situaciju u kojoj niko do sada nije bio - rekla nam je Kneževićeva.

Direktorka OŠ "Vladislav Ribnikar" objasnila je za Telegraf.rs da se, kao i do sada, vodila moralom i da je želela da se svi procesi u ovoj posebnoj situaciji završe dostojanstveno.

Želela je, kaže, da pre svega isprati svu nastradalu dečicu na večni počinak, kao i čuvara te škole, i da proprati stanje ostalih učenika i nastavnice koji su ranjeni u ovom masakru. 

- Nakon ovakvih događaja, nisam imala vremena da se bavim neistinama koje su se pojavile u medijima - ističe Snežena i dodaje da se najviše bavila procesom u kojem svi u školi pokušavaju, da u što boljem pogledu za decu, dođu do rešenja.

Snežana Knežević još jednom je molila za strpljenje i kazala da će na sva pitanja blagovremeno dati odgovor.

(Telegraf.rs)

Video: Patrijarh Porfirije došao ispred škole u kojoj se dogodio masakr: Nemo gleda u jednu tačku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patrick

    9. maj 2023 | 13:04

    Ta deca ne spavaju sa andjelima, već su lišena svojih života, ubijeni od strane psihopate... istog momenta je trebalo promeniti zakon o snošenju posledica sa 14 na 12 godina.. Ubica mora odgovarati za svoje zločine, a ovo jeste bio zločin... šta tu nije jasno... njegovi razlozi za ovakav gnusan čin nikoga ne trebaju da interesuju... nije smeo da liši života decu... dečko je psihopata i mora i treba da odgovara za svoje zločine

  • nenad stojanovic

    9. maj 2023 | 19:41

    Ja sam je pitao pred celim vecem roditelja, da li ce podneti moralnu ostavku zajedno sa pedagoskinjom i psiholoskinjom. Jos uvek cekam odgovor !

  • Maki

    9. maj 2023 | 20:03

    Prvo- direktorka 20g?! Drugo : medju.prvima je trebalo da se oglasi Trece;ostavka obavezno, iz.moralnih razloga i ono.prvo - predugo je tu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA