≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za ponedeljak, 15. maj 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 5
Prelistavanje, Naslovne strane Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za nedelju, 14. maj 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković o pritisku: "Ojačali su me dueli sa Nadalom, Rodžerom i Endijem"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruzica

    14. maj 2023 | 21:06

    Posle svega potrebno je odrzati izbore, ali se pre toga mora podici cenzus. Ne moze gradjane da predstavlja u Skupstini niti da donosi zakone koji se ticu celoga naroda oni za koje dlasa saka gradjana, rodbina i sl.

  • Sila

    14. maj 2023 | 20:50

    Ruše Patrijarha ,tj SPC, .Neće moći. MISLITE DA SMO MI UKRAJINA.

  • Carica Sveta

    14. maj 2023 | 23:00

    Naučili smo mnoge lekcije poslednjih decenija, jer smo morali. Takva je savremena civilizacija. Naučili smo lekciju o obojenim revolucijama, o pandemiji, sada učimo o masovnim pucnjavama. Promenile su se i tehnologije. Ako detetu date pištolj, ono će postati ubica. Ako mu prerano date mobilni telefon, ono može nešto da nauči dobro, ali i da postane nasilnik i ubica. Ako mu date muzički instrument, olovku, bojice, loptu, reket, odvedete ga u prirodu da upozna biljni i životinjski svet, naučite ga da voli poeziju. Biće to ipak bolji čovek u zrelom dobu. Naravno, mora da razvija i svoje duhovno biće, da oplemenjuje dušu , kako bi razlikovalo dobro i zlo. U tome pomaže verski život. Zato je uvek bitna individualna odgovornost , jer kada neko zasnuje porodicu, mora da bude odgovoran kako za sebe, tako i za potomstvo. Država i sistem imaju svoje mehanizme koji služe da štite bezbednost i omoguće razvoj svakog čoveka. Omoguće prava i obaveze u zajednici. Zato u pružam ogromnu podršku rukovodstvu Srbije u sprovođenju svih mera povodom tragedije od 3 i 4 maja. Kao i izborima koji su najavljeni za septembar. Dakle, mere i rad svih radnih grupa moraju snažno da deluju,, a politički život da se u skladu sa ovim potpuno novim tragičnim momentom, vodi na civilizovan način. Jer deca su nam stradala 3 i 4 maja. Zahvaljujem televizijama koje su ukinule rijaliti programe. Potrebni su nam termini za kulturu. I nije ona ničiji monopol. Pojedinci su pokazali da ni za osnovni red ne znaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA