≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za ponedeljak, 15. maj 2023. godine

 ≫ 

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Carica Sveta
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Čiča

    15. maj 2023 | 06:17

    U Srbiji se desio Majdan pre nego u Ukrajini...

  • Carica Sveta

    14. maj 2023 | 23:00

    Naučili smo mnoge lekcije poslednjih decenija, jer smo morali. Takva je savremena civilizacija. Naučili smo lekciju o obojenim revolucijama, o pandemiji, sada učimo o masovnim pucnjavama. Promenile su se i tehnologije. Ako detetu date pištolj, ono će postati ubica. Ako mu prerano date mobilni telefon, ono može nešto da nauči dobro, ali i da postane nasilnik i ubica. Ako mu date muzički instrument, olovku, bojice, loptu, reket, odvedete ga u prirodu da upozna biljni i životinjski svet, naučite ga da voli poeziju. Biće to ipak bolji čovek u zrelom dobu. Naravno, mora da razvija i svoje duhovno biće, da oplemenjuje dušu , kako bi razlikovalo dobro i zlo. U tome pomaže verski život. Zato je uvek bitna individualna odgovornost , jer kada neko zasnuje porodicu, mora da bude odgovoran kako za sebe, tako i za potomstvo. Država i sistem imaju svoje mehanizme koji služe da štite bezbednost i omoguće razvoj svakog čoveka. Omoguće prava i obaveze u zajednici. Zato u pružam ogromnu podršku rukovodstvu Srbije u sprovođenju svih mera povodom tragedije od 3 i 4 maja. Kao i izborima koji su najavljeni za septembar. Dakle, mere i rad svih radnih grupa moraju snažno da deluju,, a politički život da se u skladu sa ovim potpuno novim tragičnim momentom, vodi na civilizovan način. Jer deca su nam stradala 3 i 4 maja. Zahvaljujem televizijama koje su ukinule rijaliti programe. Potrebni su nam termini za kulturu. I nije ona ničiji monopol. Pojedinci su pokazali da ni za osnovni red ne znaju

  • Ruzica

    14. maj 2023 | 21:06

    Posle svega potrebno je odrzati izbore, ali se pre toga mora podici cenzus. Ne moze gradjane da predstavlja u Skupstini niti da donosi zakone koji se ticu celoga naroda oni za koje dlasa saka gradjana, rodbina i sl.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA