≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odbačena krivična prijava protiv oca kojeg je žena optužila da je odveo dete u Švajcarsku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prijavu je odbacilo Prvo osnovno javno tužilaštvo

  • 10
Otmica deteta, majka, Jelena Abramović, otac Mašan Lubarda Foto: Instagram

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu koju je Jelena Abramović podnela podnela protiv supruga Mašana Lubarde, zbog otmice njihovog dvogodišnjeg deteta koje je odveo u Švajcarsku, potvrđeno je za Telegraf.rs u Prvom  osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, Jelena Abramović (32) iz Beograda majka je dečaka koji ima dve i po godine, a koji je, kako je ona prvobitno tvrdila, otet. Mališana je preko granice odveo Jelenin suprug sa kojim je od 6. januara u brakorazvodnoj parnici.

Mašan Lubarda, otac koga supruga sa kojom je u postupku razvoda optužuje da joj je odveo sina u Švajcarsku u prvoj izjavi za medije oglasio se upravo za Telegraf.rs.

- U Švajcarskoj smo gde živimo. Dete je bolje nego ikad - rekao je on tada za naš portal.

Lubarda je skoro naveo da nije tačno da je postupio suprotno propisima Republike Srbije kada je sa maloletnim sinom prešao granicu. Na pitanje da li je granicu prešao sa lažnim dokumentima, kako su to mediji ranije tvrdili, odgovor nije dao.

On je dodao i da je švajcarsko pravosuđe donelo rešenje 30. januara da starateljstvo nad zajedničkim sinom dodeljuje njemu. Kako tvrdi, njemu tužba radi razvoda braka nikada nije stigla, ipak, Jelena za Telegraf.rs navodi da je Mašan istog dana bio obavešten o toj odluci, i to od nje lično.

- Videla sam šta je sve izjavio, ali ništa nisam komentarisala jer sam već celu priču ispričala pre njega. Već sam rekla da smo imali boravišne dozvole i živeli u Švajčarskoj. Stvarno ne želim da komentarišem naše privatne sukobe niti "prljav veš", što on radi. Jednog dana, moje dete će čitati ovo i nema potrebe za tim - rekla je Jelena za naš portal.

(Telegraf.rs)

(Telegraf.rs)

Video: Slavica Burmazović je četiri godine čekala da zagrli svoju decu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea

    19. maj 2023 | 12:51

    Sramota.

  • Pa

    19. maj 2023 | 15:48

    čim je sud video sve dokumente i dokaze odbacio je krivičnu prijavu.Šta sad tu nije jasno.Očekivali ste zato što ga je žena prijavila za navodnu otmicu da će biti uhapšen i izručen.

  • Petra

    19. maj 2023 | 15:58

    Sramotno!!koliko je platio ovo?podrska majci ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA