Vreme čitanja: oko 1 min.

Medicinska škola u Zaječaru obeležava 75 godina postojanja: Brojni programi od ponedeljka do petka

Vreme čitanja: oko 1 min.

U ponedeljak su organizovana dva programa od 11 do 13 sati "Pitajte nastavnika" i turnir učenika u odbojci

  • 1
Medicinska, škola Zaječar

Printskrin: Google Earth

Zaječarska Medicinska škola obeležava sedam i po decenija postojanja i rada brojnim programima od ponedeljka, 22. maja do petka 26. maja, piše ZAmedia.

Medicinska škola je jedina državna obrazovno-vaspitna ustanova iz područja zdravstvo i socijalna zaštita u Zaječarskom i Borskom okrugu.

U ponedeljak su organizovana dva programa od 11 do 13 sati "Pitajte nastavnika" i turnir učenika u odbojci. Nardnog dana, u utorak, 23. maja, od 11 do 13 sati na gradskom Trgu  planirano je izvođenje pokazne vežbe Medicinske škole, Vatrogasno spasilačkog bataljona Zaječar i ekipa "Petlića" Crvenog krsta.

U sredu je planiran susret sa bivšim učenicima i penzionerima, kao i kviz. U nastavku obeležavanja jubileja, u četvrtak će đaci Medicinske škole deliti promotivni materijal u osnovnim školama, biće organizovan matematički kviz i turnir u stonom tenisu.

Poslednjeg radnog dana naredne sedmice, u petak, u Udruženju penzionera srednjoškolci Medicinske meriće našim najstarijim sugrađanima krvni pritisak i nivo šećera u krvi, kao i razgovarati sa njima o zdravim stilovima života.

Za ovaj dan planirana je i promocija časopisa "Tibi". U 18 sati u zaječarskom pozorištu biće izvedena predstava "Istorijat škole".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lelica

    23. maj 2023 | 18:54

    Škola iz koje su izlazili đaci sposobni da se uključe i brzo uklope u svaku zdravstvenu ustanovu širom stare Jugoslavije i šire. Navijam da se sve dobre vrednosti u obrazovanju vrate !!!! Pozdrav generaciji koja je diplomirala 1975god.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA