≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Niški đaci odigrali maturantski valcer: Ove godine je sve drugačije, poslali poruku mira i ljubavi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pred održavanje plesa gradonačelnica Niša je rekla da se ovim današnjim performansom u svet šalje poruka mira i ljubavi

  • 1

Uz igranje valcera, puštanje belih balona i postavljanje ruža u obliku srca na Spomenik oslobodiocima Niša na Trgu kralja Milana maturanti su obeleželi kraj školovanja. Ove godine na drugačiji način u odnosu na ranije generacije, u znaku propagiranja mira i ljubavi, pišu Niške vesti.

Svi su se saglasili da nije vreme da se slavi i peva u centru grada. Zato su, kako se čulo na Trgu, danas svi maturanti u belo obučeni. Ipak nisu hteli da prekidaju tradiciju plesa, pa su ipak plesali uz engleski valcer.

Pred održavanje plesa gradonačelnica Niša je rekla da se ovim današnjim performansom u svet šalje poruka mira i ljubavi.

- Današnjim performansom u centru sa maturantima šaljemo jednu poruku mira. Oni će danas izvesti svojevrstan ples, koji možda neće nalikovati na one koji su bili do ove godine, s obzirom na to da su nas kao zemlju zadesile dve velike tragedije. Poslaćemo poruku mira i ljubavi - izjavila je Dragana Sotirovski.

Na ovoj manifestaciji je učestvovalo 18 niških srednjih škola.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nis u srcu

    23. maj 2023 | 18:05

    Svaka čast za celokupnu ideju i organizaciju! Obeleženo shodno atmosferi koja nas je zadesila početkom ovog meseca i čije mlade živote nikad ne zaboravljamo. Mladim ljudima puno sreće i uspeha u daljim životnim poduhvatima! 👐🏻

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA