≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prve fotografije oštećenog autobusa koji je prevozio decu: Žestok sudar u Šapcu, mališani odvedeni lekaru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozač "golfa" je uhapšen i uz krivičnu prijavu za krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja biće saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu

  • 6
ŠABAC NESREĆA EKSKURZIJA Foto: Tanjug/Mirjana Čvorić Gubelić

Saobraćajna nesreća u kojoj je povređeno desetoro dece dogodila se kada je vozač "golfa" (77) preko pune linije skrenuo ka benzinskoj pumpi dogodila se u Jevrejskoj ulici u Šapcu.

Vozač "golfa" je uhapšen i uz krivičnu prijavu za krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja biće saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu.

Na fotografiji sa lica mesta, vidi se da je autobus oštećen sa prednje strane. Vozilo je kompletno ostalo bez prednjeg dela, a otpao je i jedan far.

Prema prvim informacijama koje je saopštila Tatjana Cvejić, portparolka Opšte bolnice "Dr Laza K. Lazarević" u Šapcu, u Urgentnom prijemu je primljeno 10 dece i vodič iz autobusa.

- Deca su iz Futoga i krenuli su na ekskurziju u Tršić. Ona još čekaju da se obave potrebni pregledi, ali su raspoložena, smeju se i nema teže povređenih. Vodič koji je bio sa decom upućen je na dodatnu dijagnostiku - naveo je naš izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P. F. K.

    3. jun 2023 | 14:07

    77 godina i još uvek vozi. Budi gospodin i vozi se taxijem i ne ugrožavaj ni sebe ni druge

  • @ Предраг и @ P. F. K.

    3. jun 2023 | 15:27

    Ukoliko vi ne želite da upravljate motornim vozilom sa 77 godina, biće to vaš izbor. Osobe od po sto i više godina voze po evropi i americi, pa zašto bi onda to u Srbiji bilo zabranjeno? Uveren sam, da je po brojnosti mnogo veći broj saobraćajnih prekršaja “mladjih” vozača od ovog deke, prema tome vaši komentari su bespotrebno diskriminatorski!!!

  • VJ

    3. jun 2023 | 14:28

    Vozila BĆ su opasnost na putu. U saobraćaju se ponašaju proizvoljno. Većinom puze po putu i po 30,40 kilometara sporije od ograničenja. Davanje žmigavaca ne postoji, a menevrinsu potpuno nepredvidljivi. Kao da nikoga nema na putu. Posebna su opasnost kada su u svom selu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA