≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo zašto su mali Pančevci čistili tobogan po najvećem suncu: Razrednu oduševili podvigom, za rad nagrađeni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema sdvedočenjima građana u pitanju su učenici odeljenja 5/2 iz Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj", a stariji Pančevci tvrde da je ova škola poznata po humanosti i lepom vaspitanju đaka

  • 1
Seca na igralištu Foto: Faceebok

Osnovci iz Pančeva iznenadili su celu Srbiju, kada su nakon časova na igralište, umesto lopte i lastiša odneli krpe i sredstvo za čišćenje. Po najvećem sunuc, kako je Telegraf.rs već pisao, mališani su ribali tobogane kako bi sebi i svojim vršnjacima pružili lepše okruženje za igru. Ipak, jedna baka koja je toga dana bila sa unukom u dvorištu gde je organizovana radna akcija, objasnila je za naš portal kako je sve počelo.

Kako nam priča ova žena iz Pančeva tobogani su bili ispisani markerima, a nažalost, u pitanju nisu bile nimalo lepe poruke.

- Tobogani su ispisani markerima i nisu baš bile lepe poruke. Majka jednog dečaka koji je šarao rekla je sinu da to nije lepo. Onda je dečak pitao u svom razredu da li želi neko da mu pomogne da obriše sve, ne samo ono što je on pisao. Pola razreda je pristalo i skupili su novac za alkohol i ubruse - opisuje nam baka očevidac.

Kako dodaje, kada je razredna čula za njihov podvig pustila ih je za poslednjeg časa.

- Ja sam bila na igralištu sa unukom kada su došli i stvarno sa velikom voljom i trudom oribali sve. Ja sam im dala sunđer i krpe a jedna komšinica je kupila sladoled divnoj deci - zaključuje ova žena.

Podsetimo, kako se vidi fotografiji objavljenoj na Fejsbuku, po najvećem suncu mališani su ribali tobogane, kako bi sebi i svojim drugarima obezbedili lepšu okolinu za igranje. Prema sdvedočenjima građana u pitanju su učenici odeljenja 5/2 iz Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj", a stariji Pančevci tvrde da je ova škola poznata po humanosti i lepom vaspitanju đaka.

(Telegraf.rs)

Video: Čišćenje nekadašnjeg bioskopa Beograd Bašta: Ovo je budući urbani džep Zvezdare

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA