≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teška sramota u Ovčar Banji: Vandali uništili renoviran objekat, išarali ga porukama mržnje, Čačani u šoku

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mislim da vinovnika ovog vandalizma treba kazniti debelo po džepu i da se o njegovom trošku uradi nova fasada, šaljemo ružnu poruku ljudima koji prvi put dolaze na ovo mirno mesto"

  • 7

Nezapamćen vandalizam zaprepastio je posetioce Ovčar Banje, koji su na fasadi obnovljene zgrade videli ispisane poruke mržnje. Preko noći su osvanuli natpisi koji ostavljaju ružnu sliku na sve turiste.

- Na objektu koji je tek renoviran neko se osmelio celog da ga ispiše pogrdnim rečima. Zgrožena sam onim što sam videla i šta je napisano. Mislim da vinovnika ovog vandalizma treba kazniti debelo po džepu i da se o njegovom trošku uradi nova fasada. Šaljemo ružnu poruku ljudima koji prvi put dolaze na ovo mirno mesto - kazala je za RINU, čačanka Marina koja je sa porodicom došla na odmor.

Ona apeluje na nadležne organe da privedu osobu koja je naružila uredjeni deo Ovčar Banje i sankcionišu u skladu sa zakonom.

(Telegraf.rs)

Video: Huligani maltretirali komšije na interfonu: Kad su ušli u zgradu, razvaljivali poštanske sandučiće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    2. jul 2023 | 15:45

    Ma kakvom džepu, treba ih naterati rukama da ostružu to što su napisali pa da vidimo dali će se još neko usuditi da šara bilo šta.

  • Nema dalje

    2. jul 2023 | 15:41

    Ne pomazu ni edukacije ni zakoni, nista. Samo pronaci pocinioce i odseci ruke. Ja ne vidim drugo resenje. Mizda zvuci surovo ali sud ih kazniti nece a njima je sve to zajebancija. Hocete u evropu ? Sa kojom omladinom i kojim vaspitanjem ?

  • Lord

    2. jul 2023 | 16:20

    Kao nisu ih snimile kamere,a? Naci debile,dobro ih oplaviti,i sve ovo ponovo da renoviraju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA