≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za sredu, 12. jul 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 3
Prelistavanje pregled štampe naslovne strane novine Fičer Foto: Promo, Shutterstock

Dnevne novine u Srbiji za sredu, 12. jul 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Video: Tuga u Kovilju: Počela sahrana Noe Milivojev

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alex 06

    11. jul 2023 | 21:46

    Lako je ovima iz NATO da zasedaju dok Ukrajinci ginu..

  • Ruzica

    11. jul 2023 | 21:42

    Jasno je svima da je Kurti novi Zelenski. Nije on sam, neko ga podrzava isto kao sto je u BiH nametnut onaj Nemac jer neko zeli zlo Srbima. To su vekovni neprijatelji. Sva ta pitanja koja se namecu Srbima i u Srbiji i u Republici Srpskoj treba izneti pred UN jer se desavaju stvari koje nemaju pokrice odobrenja UN.Po Rezoluciji 1244 Kfor treba da stiti Srbe, a ne da dozvoljava da se proteruju i hapse.

  • Carica Sveta

    12. jul 2023 | 00:48

    Što se tiče krize na KiM ja sam ipak za sazivanje posebne sednice SB UN. Ne bih prepuštala letnjoj sezoni i volji jednog čoveka u Prištini bezbednosnu situaciju. Jer me je ekspresno uvođenje sankcija SAD Miloradu Dodiku i Aleksandru Vulinu, ne ulazim u to da li su podaci tačni jer ne znam, podsetili da je bilo moguće uvesti sankcije i premijeru u Prištini za daleko ozbiljnije stvari kao što su ugrožavanje života i bezbednosti ljudi, dece, imovine itd. Dakle, Dodik i Vulin nisu jikoga uoucali , nikome pretili, osim što su svojim glupim pričama o ujedinjenju naneli neverovatnu štetu Republici Srbiji . Niti je Vlada Srbije niti predsednik Srbije ikada imao takve namere niti aspiracije. Kao ni građani Srbije. Naročito što je Srbija garant Dejtonskog sporazuma. Ne postoji efikasno uoravljanje na Zapadnom Balkanu dok god on ne bude integrisan u EU. Osim toga, Srbija je suverena država. Ja bih volela da smo primljeni u EU odavno. Nažalost, tako je kako je. Mora da se radi i da se živi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA