Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa zadovoljstvom smo dočekali vest: Telekom o puštanju svog zaposlenog na Kosovu da se brani sa slobode

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Uroš Vukašinović, kao i svi naši zaposleni na Kosovu i Metohiji, nastaviće da dobijaju našu punu i bezrezervnu podršku u ostvarivanju svojih prava"

  • 5
Uroš V. Foto: Facebook/Vukasinovic Uros

Uroš Vukašinović iz Leposavića, koji je uhapšen dok je putovao na posao, pušten je da se brani sa slobode uz kauciju, saopšteno je iz Telekoma Srbija.

Zaposleni Telekoma Srbija, Uroš Vukašinović, krenuo je na posao iz svoje kuće u blizini Leposavića, ali na posao nije stigao, jer su ga presreli i oteli. Ovaj dvadesetosmogodišnjak pušten je da se brani sa slobode.

- Telekom Srbija je sa zadovoljstvom dočekao vest o puštanju na slobodu uz kauciju svog zaposlenog na Kosovu i Metohiji, Uroša Vukašinovića, nakon njegovog nedavnog hapšenja i pritvora. Uroš Vukašinović, kao i svi naši zaposleni na Kosovu i Metohiji, nastaviće da dobijaju našu punu i bezrezervnu podršku u ostvarivanju svojih prava. Uroš Vukašinović, star 28 godina, zaposlen u ćerki firmi Telekoma Srbija na Kosovu i Metohiji, mts doo, uhapšen je 19. juna, u jutarnjim časovima, u blizini Leposavića dok je putovao na posao - saopšteno je iz Telekoma.

Podsetimo, Uroš Vukašinović je uhapšen 19. juna u Leposaviću, zbog navodnog napada na novinare, kada je iz Leposavića prebačen u policijsku stanicu u Južnoj Mitrovici, nakon čega mu je određen jednomesečni pritvor.

- Prema do sada dostupnim informacijama, Uroš je kao i svakog radnog dana krenuo na posao iz svoje kuće u blizini Leposavića, ali na posao nije stigao, jer su ga presreli i oteli autom folksvagen bele boje bez vidljivih oznaka. Za sada nije poznato gde je Uroš Vukašinović odveden i ko ga je oteo, ali izražavamo bojazan da je u pitanju još jedan atak na Srbe na Kosovu i Metohiji od strane tzv. kosovske policije - govorio je njegov otac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA