≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

U Omoljici nestao pas Veljko, vlasnici nude nagradu: "Sve ume, zna i može, sem da govori, čekamo te na kafici"

Vreme čitanja: oko 2 min.

U Omoljici nestao pas Veljko, vlasnici nude nagradu od 300 evra nalazaču

  • 9
Marijana Polić Nestao pas Veljko Foto: Marijana Polić

Pas Veljko, obožavani ljubimac žitelja kuće u Ponjavičkoj ulici 31 u Omoljici, nedavno je nestao, a njegovi vlasnici mole za pomoć u njegovoj potrazi.

Ovaj dobroćudni troipogodišnjak ima belu šapu i belu dlaku na grudima. U pitanju je mešanac, jazavičar, star tri i po godine koji se odaziva na ime Veljko, Veljkan, Medeni.

Veljko je izašao iz dvorišta kuće 28. juna i nije se vratio.

- Dešavalo se, tokom tri i po godine nekoliko puta, ali se uvek i vraćao sam posle sat ili dva.Veljko nije samo ljubimac, on je član porodice. Samo što ne govori - sve zna. Lečio nas je, pazio, pomagao, kad plačemo - mazio nas je, kad se radujemo, radovao se i on. Voli da uči, slušao je pomno sve časove, čak i online - kaže njegova vlasnica.

Marijana Polić sa kojom je ovaj slatki mešanac živeo moli ljude koji su ga videli da se oglase, a ako ga je neko udomio i zavoleo kaže da i to nije problem, jer ovo slatko kuče ima ljubavi za sve, a oni samo žele da znaju da je pas živ i zdrav.

- Ako ga je neko uzeo, udomio, a deca ga zavolela, dogovorićemo se. Viđaćemo se svi. Samo da znamo da je živ i zdrav - reči su Marijane na njenom Fejsbuk profilu.

Budući da nije među uginulim psima ili psima odvedenim sa ulice, njegovi vlasnici se nadaju da će uskoro biti pronađen. Onaj ko im ga vrati dobiće nagradu u iznosu od 300 evra.

Pas Veljko je obožavao decu i zavolela ga je cela Omoljica.

-  On svakome nađe žicu! Pleni! Pameću, vrcavośću, okicama, srcem. Sve ume, zna i može, sem da govori. Ali fotografije u prilogu govore koliko se mi volimo! Ne ljutimo se, zahvalni smo što je/ako je na sigurnom - sit i zdrav. Javite nam nekako, vratite nam Velju! Dobrim, najboljim će vam se vratiti, sigurna sam - vapaj je njegove vlasnice.

- Medeni, čekamo te na kafici. I na stepenicama! 

Ako ga vidite, javite vlasnicima na telefon: 064 2238142.

(Telegraf.rs)

Video: Izgleda da je baš nervozan kada ovoliko trubi: Kada pas preuzme volan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bruder

    22. jul 2023 | 08:22

    Iskreno se nadam da ću ga pronaci

  • Драган

    22. jul 2023 | 09:57

    Боље овакви чланци него о оним учесницима ријалитима

  • iskreno

    22. jul 2023 | 09:07

    Zelim ti da ga sto pre nadjes 😔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA