≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za sredu, 26. jul 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 5
Prelistavanje pregled štampe naslovne strane novine Fičer Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za sredu, 26. jul 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Video: Srpski vatrogasci krenuli ka Grčkoj: 38 specijalaca pomaže gašenju požara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carica Sveta

    25. jul 2023 | 21:10

    Prehrambena bezbednost je sada nakon ovih superćelijskih oluja prioritet. Mislim da treba poslušati stručnjake i njihove predloge. I moliti se Bogu da nas zaobiđu ova razaranja. Jer sumnjam da će se iko dobrovoljno odreći profita od fosilnih goriva. Zapravo, njihovo ukidanje je skup proces. Ne sviđaju mi se ni predviđanja o Golfskoj struji. Želim još jednom da pružim podršku roditeljima pobijene dece u masovnim pucnjavama 3 i 4 maja, kao i celom sistemu podrške koji je država Srbija obezbedila. I da nam se takva strahota više nikada ne ponovi. Mi živimo u zaista ludim vremenima, svakom smislu te reči i opstaćemo i moći ćemo da planiramo bolju i perspektivniju budućnost samo ako se držimo zdravog razuma i odgovornog ponašanja. Nikoga u Srbiji ne zanimaju rejtinzi, ni pravi ni lažni, već ozbiljnost. Jedna od fantastičnih vesti poput osvajanja kandidature za Ekspo 2027 postavlja pred nas novi problem zbog vremenskih ekstrema. Kako prilagoditi gradnju, kakvi će klimatski uslovi biti u Srbiji 2027 godine. Ako Golfska struja recimo nestane 2025 godine. Ovo su zapravo pitanja i za Evropu i za čitav svet. Kao majka dve odrasle ćerke, koje treba u budućnosti da imaju i svoje potomstvo i dobar život, ne mogu da ne postavljam sebi i drugima ovakva pitanja. Srbija je stara zemlja sa državnošću mnogo dužom nego što znate, i razmišljam šta bi nam Tesla poručio , kako da organizujemo bezbedan i samoodrživ život. I sačuvamo resurse za budućnost, a ne pustoš iz Pobesnelog Maksa

  • Mirko

    25. jul 2023 | 22:23

    Zasto je tolika kampanja da je u Hrvatskoj sve preskupo. Ja sam trenutno na jednom ostrvu; top turistickoj deatinaciji, a cene su tek neznatno vece nego u Beogradu. Ima restorana gde su cene bas povoljne; a u prodavnici su cene uglavnom nize nego u Bgd-u. Npr, gauda sir poznatog proizvodjaca kosta 5.5 evra na akciji u Konzumu. Kuvana jela u Konzumu su bas jeftina. Nas cetvoro smo kupili rucak za 14 evra, sto je izuzetno povoljno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA