≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za sredu, 26. jul 2023. godine

 ≫ 

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mirko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mirko

    25. jul 2023 | 22:23

    Zasto je tolika kampanja da je u Hrvatskoj sve preskupo. Ja sam trenutno na jednom ostrvu; top turistickoj deatinaciji, a cene su tek neznatno vece nego u Beogradu. Ima restorana gde su cene bas povoljne; a u prodavnici su cene uglavnom nize nego u Bgd-u. Npr, gauda sir poznatog proizvodjaca kosta 5.5 evra na akciji u Konzumu. Kuvana jela u Konzumu su bas jeftina. Nas cetvoro smo kupili rucak za 14 evra, sto je izuzetno povoljno.

  • Carica Sveta

    25. jul 2023 | 21:10

    Prehrambena bezbednost je sada nakon ovih superćelijskih oluja prioritet. Mislim da treba poslušati stručnjake i njihove predloge. I moliti se Bogu da nas zaobiđu ova razaranja. Jer sumnjam da će se iko dobrovoljno odreći profita od fosilnih goriva. Zapravo, njihovo ukidanje je skup proces. Ne sviđaju mi se ni predviđanja o Golfskoj struji. Želim još jednom da pružim podršku roditeljima pobijene dece u masovnim pucnjavama 3 i 4 maja, kao i celom sistemu podrške koji je država Srbija obezbedila. I da nam se takva strahota više nikada ne ponovi. Mi živimo u zaista ludim vremenima, svakom smislu te reči i opstaćemo i moći ćemo da planiramo bolju i perspektivniju budućnost samo ako se držimo zdravog razuma i odgovornog ponašanja. Nikoga u Srbiji ne zanimaju rejtinzi, ni pravi ni lažni, već ozbiljnost. Jedna od fantastičnih vesti poput osvajanja kandidature za Ekspo 2027 postavlja pred nas novi problem zbog vremenskih ekstrema. Kako prilagoditi gradnju, kakvi će klimatski uslovi biti u Srbiji 2027 godine. Ako Golfska struja recimo nestane 2025 godine. Ovo su zapravo pitanja i za Evropu i za čitav svet. Kao majka dve odrasle ćerke, koje treba u budućnosti da imaju i svoje potomstvo i dobar život, ne mogu da ne postavljam sebi i drugima ovakva pitanja. Srbija je stara zemlja sa državnošću mnogo dužom nego što znate, i razmišljam šta bi nam Tesla poručio , kako da organizujemo bezbedan i samoodrživ život. I sačuvamo resurse za budućnost, a ne pustoš iz Pobesnelog Maksa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA