Vreme čitanja: oko 1 min.

Prijavite se za dobijanje besplatnih vaučera za letnju školu plivanja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Promocija zdravih navika kod dece školskog uzrasta

  • 0
Bustuj zdrave navike Foto: Promo

Udruženje Uvek zdrav stav dodeljuje 15 besplatnih vaučera za "Letnju školu plivanja”, a u okviru projekta "Bustuj zdrave navike" koji je pokrenut sa ciljem podsticanja zdravih navika i vežbanja kod dece, uz podršku kompanije AstraZeneca. Vaučeri su namenjeni deci uzrasta od 7 do 14 godina, dok će iste moći da iskoriste tokom avgusta, u jutarnjim časovima, na otvorenom plivalištu "Košutnjak". "Letnju školu plivanja" već dugi niz godina uspešno realizuje Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije, a koji je prepoznao značaj podrške projektu "Bustuj zdrave navike".

Svi zainteresovani mogu se prijaviti za dobijanje vaučera putem poruke na Instagram profilu @bustujzdravenavike. U okviru poslate prijave, potrebno je dostaviti sledeće informacije, nakon čega će dobitnici vaučera biti kontaktirani:

  • Ime i prezime deteta;
  • Datum rođenja deteta;
  • Da li je dete plivač ili neplivač;
  • Broj telefona roditelja.

Gojaznost u detinjstvu predstavlja zdravstveno stanje koje sa sobom nosi ozbiljne posledice po fizičko i mentalno zdravlje, a pogađa sve više dece u Srbiji. Škola plivanja predstavlja jednu od brojnih aktivnosti koje će se realizovati u okviru trogodišnjeg projekta "Bustuj zdrave navike", a koji ima za cilj da edukuje decu, ali i roditelje, o značaju pravilne ishrane i redovne fizičke aktivnosti, kako bi se poboljšalo njihovo celokupno blagostanje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA