≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za sredu, 16. avgust 2023. godine

 ≫ 

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Pravednik

    16. avgust 2023 | 08:11

    I ja sam za miran zivot bez razaranja, bombi, zrtava ali ne tako da budem uvazeni gradjanin a u stvari sluga isprogramiran i placen tek toliko da zivim od meseca do mesec a u stvari da me sistem kontrolise i drzi u strahu da ne izgubim i to sto imam. Perfidno organizovan zapadni sistem vrednosti demokratije stvara privid slobode gradjana, govora, prava ili ti privid demokratije sve dok te grupacije ne zadiru u ono sto im je sveto a to je novac i kapital e onda se ceo sistem ostrvi i oni postaju losi a tu sva demokratija gubi vrednost. Ne u NATO, ne da budemo njihovi glineni golubovi jer im trebamo samo kao meso jer americke i zapadne majke ne vole crne dzakove u kojima su njihovi sinovi, bolje da su nasi za njih. A oni ce podneti trosak gvozdja koje ce da plate, dace po koji tenk, avion, oruzje, tapsati po ledjima i opet stvarati kod nas privid da smo jednako vredni kao i oni samo sa ti dzakovi putuju kod nas. Zapadna djubrad i gamad je to.

  • Pravednik

    16. avgust 2023 | 08:03

    Pricate o pravoj demokratiji jedino na zapadu i odmah mi se povraca od svih koji tako misle i pisu. Jedina njihova demokratija je snaga sile i moci i onako kako je oni dozivljavaju, zele i vide. Zaboravili ste kako izgleda njihova demokratija u svim ratovima koji su izazvali i nevine zrtve a u pozadini je samo i jedino osvajanje novih resursa, energenata, bogarstva i sticanja jos vise novca ili ti moci. Jedino to i nista vise. I g..no kada se upakuje u lepu foliju izgleda lepo a unutra... Da citate i pamtite malo istoriju ne bi tako pisali. Rusiju su u 20 veku 3 x napadali iz pravca Ukraine i ona je krvarila, dogovor o nesirenju NATO na istok su pogazili. Pitao bi vas sta bi ste vi sa vam neko tako oko vaseg doma, branili bi ste se iako znate da ce biti zrtava, ali istorija i buducnost nacije nije jedan dan vec proces a za njega se vredi boriti. NATO je zlo i svi zapadni sistemi dobro rasporedjeni po raznim komisijama G7, Grupa 20 i sl gde su rasporedjeni njihovi ljudi da se pokrivaju odlukama a sve je u rukama neokolonista i neokapitalista tj korporacija koji sustinski vode drzave a ne vlade

  • alex 06

    16. avgust 2023 | 00:34

    Devojčica u školu a otac u kadu na jedno 15 - 20 godina, pa neka vidi kako je..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA