Vreme čitanja: oko 2 min.

Alfa BK Univerzitet prvi privatni univerzitet u Srbiji i regionu Jugoistočne Evrope

Vreme čitanja: oko 2 min.

Osnovan pre punih 30 godina pod prepoznatljivim imenom „Braća Karić“, Univerzitet je tokom čitavog svog postojanja negovao i razvijao kvalitetan profesorski kadar, savremene i u praksi primenljive studijske programe, prilagođene tržištu i zanimanjima budućnosti, administraciju u službi studenata, kao i najsavremenije uslove za studiranje i naučno-istraživački rad

  • 0
Alfa BK Univerzitet Foto: Promo

Nalazi se u centru Novog Beograda, na adresi Bulevar maršala Tolbuhina br. 8, u najsavremenijem prostoru spremnom da pruži vrhunske mogućnosti za razvoj svakog pojedinačnog studenta.

Na Alfa BK Univerzitetu vas očekuje širok izbor različitih naučnih oblasti i akreditovanih studijskih programa. U sastavu Alfa BK Univerziteta nalazi se 5 fakulteta i to Fakultet za finansije, bankarstvo i reviziju, Fakultet za menadžment u sportu, Fakultet informacionih tehnologija, Fakultet za strane jezike, Fakultet za matematiku i računarske nauke, kao i Akademija umetnosti. Sa velikim brojem akreditovanih studijskih programa na svim nivoima akademskih studija, svako može da kreira svoj razvojni put, budućnost i poslovnu karijeru prema sopstvenim željama u oblasti koju voli.

KONKURS ZA UPIS STUDENATA U ŠKOLSKU 2023/2024. GODINU

Printscr Foto: Printscreen
Printscr Foto: Printscreen

Svi OAS studijski programi su četvorogodišnji - 240 ESPB

Akademija umetnosti, Beograd. Informacije o nazivima studijskih programa, broju studenata koji se upisuju i školarini dostupne su na sajtu Akademije umetnosti www.akademijaumetnosti.edu.rs

ŠKOLARINA

1. Školarina studijskih programa osnovnih akademskih studija iznosi 1500 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

USLOVI ZA UPIS

Završena srednja škola u četvorogodišnjem trajanju (diploma i svedočanstvo sva četiri razreda srednje škole), položen prijemni ispit i uplaćena prva rata školarine u skladu sa odlukom Univerziteta.

MERILA ZA UTVRĐIVANjE REDOSLEDA KANDIDATA

Rangiranje kandidata utvrđuje se na osnovu uspeha iz prethodnog školovanja (40 poena) i rezultata na prijemnom ispitu (60 poena).

POSTUPAK SPROVOĐENjA KONKURSA

Prilikom prijave na konkurs kandidati dostavljaju dokumenta za upis, nakon čega se organizuje prijemni ispit i vrši upis kandidata.

Rok za prijavu kandidata u drugom upisnom roku je od 28.08.2023. godine do 08.09.2023. godine. Prijemni ispit održava se 11.09.2023. godine u 12 časova. Upis kandidata u drugom upisnom roku traje od 15.09.2023. godine do 28.09.2023. godine.

Prijemni ispit sastoji se iz kombinovanog testa opšte informisanosti, testa sposobnosti i testa ličnosti. Za studijski program OAS Anglistika prijemni ispit se sastoji iz testa znanja iz engleskog jezika.

Sve potrebne informacije zainteresovani kandidati mogu dobiti putem email adrese: upis@alfa.edu.rs ili na telefon: 011/26-74-164 i 063/44-66-99.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA