≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za utorak, 12. septembar 2023. godine

 ≫ 

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Komentari

  • maki

    11. septembar 2023 | 23:24

    Žao mi naših košarkaša, tek saznajemo kroz šta su sve prošli, pa samim tim i uspeh je još veći. A Novak .. . je "vanzemaljac" , sve moguće i nemoguće sakupljeno u jednom čoveku, jednom velikom SRBINU! Neka ga Bog čuva!!!

  • Царица Света

    11. septembar 2023 | 21:14

    И још нешто. Новак је у Њујорку исписао историју тениса. Председник Бајден је требало да му честита. А не да бежи у Вијетнам. Новак је то урадио за спорт који воли, а не за републиканце или демократе. Још једном хвала УС Опену на фантастичној атмосфери. На поезији коју је публика дочарала током меча. На победи живота наспрам страшног догађаја из 2001. Онај ко је требало да види,, видео је. То је мој поклон њему за оно што је он 2020 урадио за мене. Од срца. ❤️

  • Ruzica

    11. septembar 2023 | 20:52

    Ovakve patriote, kao sto je Djokovic, trebaju Srbiji. Kako bi Srbija procvetala da je vole svi sinovi i kceri kao Djole. Na zalost, u Srbiji ima onih koji bi je prodali za saku dolara i sve cine da zaustave Srbiju u njenom razvoju. Mnogo je ipak onih koji vole Srbiju koja je svima pruzila sve sto je mogla, a mnogima dala i utociste kako bi postigli nesto dobro u zivotu. Patriote nece dozvoliti nikome da unisti Srbiju.

  • Царица Света

    11. septembar 2023 | 20:43

    Новак је најбољи у историји. Меч из Њујорка приказивати деци и младима у школама. Не само што ће научити све о тенису, већ о племенитости, храбрости, борби човека са ривалом, са самим собом. О поштовању противника на терену, о љубави, пријатељству, лојалности, породици. О свему. То је оно најбоље од Србије. То је Србија. Надам се да ЕУ и уопште Европа разуме да има Европљанима, на светском трону. Најбољег у историји И да ће коначно одати почаст Новаку Ђоковићу. Па иако је Србин. Он има 36 година и ни сам не зна колико још корака у својој професији. Немојте да вас за неко време буде веома срамота А биће. Нема два Моцарта на овом свету Увек је био само један.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA