Osoblje na rukama nosilo pacijente na sigurno: Bolnica u Sremskoj Mitrovici odoleva svim nesrećama

Pored mnogobrojnih manjih situacija koje su zadesile ovu zdravstvenu ustanovu, prva teža koja je naletela, dogodila se 2010. godine

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ana

    28. septembar 2023 | 08:29

    Doktor prica jedno a u stvarnosti je sve drugacije. Pacijenti umiru u sobama a da sestre to ni ne primecuju. Ostali pacijenti koji leze u sobi zovu sestre da dodju da vide sta se desava sa pacijentima ali one ce doci kada budu imale vremena. Dok one dodju pacijent je vec umro. To se desilo sa mojim ocem. Vernici kazu treba oprastati. Oprosticu im sve samo da i oni prodju kroz muke kroz koje prolaze njihovi pacijenti, da osete na svojoj kozi kako izgleda kada ti ne pomaze onaj kome je to posao. 2500 eura treba da platite ako zelite mesto medicinske sestre. Kasnije ce da nauce posao. Ko ode u bolnicu u Mitrovicu, da se moli da iz nje izadje ziv. Sramota i bruka radnika koji su polagali Hipokratovu zakletvu.

  • Deks

    27. septembar 2023 | 00:32

    Trebali ste se raspitati koliko košta porođaj kod dotičnog i kako nestiže da primi pacijente u bolnici a u njegovoj privatnoj klinici stiže. Dali znate da u toj bolnici više ima prekvalifikovanih frizerski nego pravih medicinskih sestara,dali znate da je jedna od tih kada joj je rečeno da donese plazmu otišla u prodavnicu i kupila plazmu neznajući da je doktor tražio krvnu plazmu a ta ista sad završava višu medicinsku u Bijeljini? Dali znate da je pacijent uro ispred hitne zato što nisu hteli da ga prime.

  • Црни

    26. septembar 2023 | 16:32

    Болница у Сремској Митровици се распада по свим шавовима. Чистачице,педикирке,касирке су постале Медицинске Сестре,које вену људима не могу да нађу.Храна за Пацијенте се краде, а дају се сплачине. Мобинг се врши на скоро свим одељењима, Доктори су затрпани послом јер је то,главна болница за Срем. Има још много тога али ја више не би писао.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA