Vreme čitanja: oko 1 min.

Marjan (19) ostao bez roditelja, hranitelji ga izbacili sa povredom kičme: Živi u trošnoj kući pred operaciju

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pomoć su se odazvali meštani sela Velika Sejanica i prikupili dovoljno novčanih sredstava za preglede, snimanja, hranu i lečenja ovog dečaka

  • 1

Marjana Ranđelovića, momka od 19 godina koji je dete u duši, život nije mazio. Po rođenju ga je majka napustila, a otac kroz par godina umro, da bi zatim otišao u hraniteljsku porodicu gde je živeo do pre mesec dana, prenosi Jugmedia.

Onda ga je sistem izbacio iz evidencije jer je punoletan, a hranitelji na ulicu sa teškom povredom kičme, kaže njegova sestra Ana Cvetković.

Marjan trenutno živi u kući svoj druga koji objašnjava da nije mogao da dozvoli da on završi na ulici jer niko ne zaslužuje da prolazi u životu ovako.

U pomoć su se odazvali meštani sela Velika Sejanica i prikupili dovoljno novčanih sredstava za preglede, snimanja, hranu i lečenja ovog dečaka, uz podršku predsednika mesne zajednice. Sve se polako priprema za operaciju koja će se obaviti u Kliničkom centru Niš.

- Držimo mu palčeve i molimo se da u ponedeljak krene sa pripremama za hiruršku intervenciju u Nišu -  poručuje njegova sestra Ana.

Ona apeluje na sve dobre ljude koji žele da pomognu njenom bratu da joj se jave na telefon: 0659162662.

- Ko može i ko želi pomoći mom bratu učestvovati bilo da je to u vidu hrane, odeće ili novčana pomoći, neka se javi -  poručuje njegova sestra Ana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    16. septembar 2023 | 06:05

    Zasto ga sestra ne prijavi za socijalnu pomoc i lecenje? Zao mi je mladog coveka, potrebna mu je pomoc, ne trenutna, vec stalna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA