Vreme čitanja: oko 1 min.

Bahatom vozaču "mercedesa" komunalna policija stala na put: Posedovao falsifikovanu nalepnicu za invalide

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasniku će biti izdat prekršajni nalog

  • 0

Kako je Telegraf pisao, stanari Ulice Vojvode Šupljikca u Novom Sadu žive u strahu, od, kako kažu, lokalnog siledžije koji uzurpira parking mesto za osobe sa invaliditetom, i to sa, falsifikovanom nalepnicom.

Na šoferci vozača "mercedesa" stanari gorepomenute ulice ostavili su pisane poruke u nadi da će se nešto promenti - i jeste!

Gradska uprava za inspekcijske poslove, Sektor komunalne milicije je nakon saznanja da se u ulici Vojvode Šupljikca br. 21, na mestu rezerevisanom za osobe sa invaliditetom, nalazi parkirano vozilo bez karte za parkiranje, uputila patrolu komunalne milicije na lice mesta, prenosi 192.

"Izlaskom na teren službenici komunalne milicije su na predmetnoj adresi, na mestu rezerevisanom za osobe sa invaliditetom, zatekli parkirano vozilo marke "mercedes". Službenici komunalne milicije su utvrdili da se u donjem levom uglu šoferšajbne vozila nalazi istaknuta izvesna nalepnica sa oznakom invalida u kojoj su registarke oznake upisane rukom, a takođe se na istoj nalepnici nije video broj nalepnice niti godina za koju je izdata", rekli su iz Gradske uprave za inspekcijske poslove, Sektor komunalne milicije.

S obzirom na to da je utvrđeno činjenično stanje da vlasnik ne poseduje odgovarajuću propisanu nalepnicu za parkiranje na mestu za invalide istom će nakon utvrđivanja identiteta vlasnika biti ispisan odgovarajući prekršajni nalog.

"Takođe, službenici komunalne milicije su obavestili JKP "Parking servis" o zatečenom vozilu", saopšteno je iz ove službe.

(Telegraf.rs)

Video: Čemu služe trotoari u Beogradu? Poražavajuće slike s naših ulica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA