≫ 

Ruskinja Ksenija tvrdi da joj je Srbija uništila život: "Preterujem s pićem i provodom, dobila sam depresiju"

 ≫ 

Njen video u kom priča kako Rusi ne doživljavaju Srbe kao braću postao je viralan, a nakon toga predstavila je i 5 stvari koje su je šokirale u našoj zemlji

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika munze
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Starac Foco

    25. septembar 2023 | 12:19

    Sto je narod primitivniji to je "atmosfericniji". Svi narodi koji su se izdigli iznad primitivizma su uzdrzani jer su spoznali sustinu, da je sve lazno. I Rusija i Svajcarska i Engleska itd. Cuvena umjetnica, Tina Turner, kad je spoznala sustinu zivota, gde je pobegla? Pobegla je u najmanje "atmosfericnu" zemlju, Svajcarsku. Pobegla od prebijanja na mrtvo ime i krvnih delikata i haosa. Da li citamo svaki dan da je istrulio les ovoga ili onoga u stanu u Beogradu, evo nedavno majka koja je bolovala od kancera umrla a imala sina sa posebnim potrebama, pa i on umro posle nekoliko dana od gladi. Nasli ih oboje jedno pored drugog. Smrad leseva je tek pokrenuo stanare da zovnu nadlezne. Antropoloski gledano, mi smo jedan retardiran narod

  • Vladimir

    24. septembar 2023 | 16:52

    Pogledao sam sve njene video snimke od kad je dosla u Srbiju jos u prethodnim mesecima. Zena se ubija od alkohola- pelinkovca najvise, cigara i masne hrane. Ne radi nista sem toga sto skokne kod imucnijih Rusa u Srbiji i opija se. Muz rus se sa druge strane ubi od rada da bi obezbedio za nju i dete tipa nadnicio u nasim malinjacima itd. Zivi u iluziji da to sto ona zna engleski bi je obezbedilo da zivi i radi u Engleskoj. Kuka sto su Rusi promenili zakon da oba roditelja moraju da dokazu da placaju porez u Rusiji da bi nastavili da primaju socijalni dodatak za dete - ona je je taj novac htela da uzima i stedi za polovna kola. Drugi imucniji Rusi u Srbiji kukaju kako su hteli da idu da zive u Nemackoj, Italiji ali da niko nije hteo da im izda stan a kamoli radnu dozvolu. Sada manje vise svi su predali cv u zapadnim zemljama i cekaju odgovor u narednih godinu dana.

  • Lican

    24. septembar 2023 | 16:52

    Sve smo mi to isto prošli , mogu reć još smo gori bili . Kad si mlad sve možeš , kad ostariš ne . Uživaj seko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA