≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ruskinja Ksenija tvrdi da joj je Srbija uništila život: "Preterujem s pićem i provodom, dobila sam depresiju"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njen video u kom priča kako Rusi ne doživljavaju Srbe kao braću postao je viralan, a nakon toga predstavila je i 5 stvari koje su je šokirale u našoj zemlji

  • 90
Sailor Nom Foto-kolaž: Youtube/Sailor Nom, Pixabay

Ruskinja Ksenija koja je izbegla u Srbiju, bežeći od rata u tom delu planete, u proteklom periodu obraćala se javnosti putem svog Jutjub kanala, gde je iznosila svoja zapažanja o boravku u Srbiji i suživotu među Srbima. Ovoga puta, ona je navela da joj je Beograd uništio život, te da je trenutno u depresiji.

Kako objašnjava ova žena, izlasci u Beogradu su neverovatni i neuporedivi sa noćnim životom u Moskvi. Ipak, objašnjava kako je počela da preteruje sa pićem i "ludim provodom", te sada ne može da se vrati na kolosek.

- Godinu dana je prošlo od kako sam se preselila u Srbiju. Razočarenje nije zbog ljudi ili zemlje, već jer sam ja imala drugačija očekivanja koja Srbija nije ispunila. Beograd je grad greha. Nikada u životu nisam toliko izlazila po klubovima. Nisam ni mislila da ovako nešto postoji. Muž i ja smo ovde sami sa sinom. Kako nema ko da ga čuva, uvek moramo da se dogovorimo ko ide u provod, a ko ostaje kod kuće. Samim tim, kada izađete, iskoristite svaku priliku da pijete, uživate u provodu i radite lude stvari, ali postoje posledice. Najore je u ponedeljak, do četvrtka već sve prođe, ali onda ponovo dođe vikend i sve ispočetka, upadnete u taj niz i ne možete da se izvučete, a tu sam ja sada - objašnjava Ruskinja.

Ona dodaje da se zbog takvog načina života konstantno oseća iscrpljeno, umorno i bezvoljno, a tvrdi da ima kratkotrajnu depresiju.

- Stalno se osećam anksizno, nervozno i uvek mi je dosadno. Ovo je neka vrsta kratkotrajne depresije. I svaki put posle izlaska se pitam "da li je vredelo?", a svaki put kažem sebi da jeste, iako znam da nije tako. Pitam se šta će se desiti sa mojim prijateljima ako ne izlazim i da li će me oni napustiti. Plašim se da ću propustiti nešto zabavno - priča ona.

Priznaje i da njen posao mnogo trpi zbog izlazaka i noćnog života, pa ove godine nije uspela da proslavi svoj Jutjub kanal. Ipak, obećala je sebi da će se potruditi da to popravi.

- Ove godine nisam uspela u svojoj jutjuberskoj karijeri jer sam bila prezauzeta opijanjem i izlascima, ali probaću ponovo i neću odustati - poručuje ona.

Podsetimo, njen video u kom priča kako Rusi ne doživljavaju Srbe kao braću postao je viralan, a nakon toga predstavila je i 5 stvari koje su je šokirale u našoj zemlji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    23. septembar 2023 | 12:05

    Nije tebe unistila Srbija,vec ti i takvi unistavate i Srbiju i sve Srpsko ☝

  • Vba

    23. septembar 2023 | 12:01

    Pa ti se onda preseli u Ukrajinu da vidis kakav je provod tek tamo!

  • munze

    23. septembar 2023 | 12:08

    e da je uzela da okopava kukuruz ne bi imala problema nikakvih, lep ten, fit..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA