Vreme čitanja: oko 1 min.

Đaci iz Kruševca otišli na ekskurziju, pa zažalili: Sve puca i raspada se u hotelu, njihov snimak postao hit

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srednjoškolska ekskurzija postala je predmet rasprave

  • 21

Kruševačka gimnazija, postala je predmet rasprave na TikToku, a povod je ekskurzija u Trebinju. Naime, đaci su snimili kako se u hotelu, koji je na oko lepo opremljen, zapravo sve - raspada.

Na snimku se, naime, vidi kako sve što dodirnu, pada. Krevet propada, zavesa pada već pri blagom dodiru, delovi tuš kabine se raspadaju... 

Sve ovo su učenici zabeležili i postavili na društvenu mrežu, uz kratke opise, a posebnu pažnju su posvetili ceni ekskurzije.

@jeftovicjana 200e ♬ original sound - Teodora🥃🥃

Direktorka škole Biljana Dačić za Telegraf.rs kaže da zvanične pritužbe još nije primila i da nije isključeno da je reč o nekoj od prošlogodišnjih ekskurzija. 

- Znate kako, ja ne znam da li pod tim imenom postoji učenica koja je objavila video, imamo preko hiljadu đaka, pa to moram da proverim. Deca su za ekskurziju dobila hotele sa tri i četiri zvezdice, sve je bilo u redu i nismo imali nikakvih prijava da bilo šta ne valja - kaže nam ljubazno na početku razgovora.

Inače, dodaje, praksa im je da u saradnji sa profesorima i decom, onog trenutka kada uđu u smeštaj, prijave svaki kvar, kako pri izlasku iz hotela ne bi imali potraživanja za nešto što nisu uradili.

- Znam da nije bilo problema, a moguće je da su na snimku ostavljeni pogrešni podaci škole. Svakako, hvala što ste se javili, a ja ću istražiti šta se dešava - rekla nam je Dačić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    2. oktobar 2023 | 12:05

    Ceo snimak je izmontiran za društvene mteže i broj pregleda. Društvene mreže su jedno veliko zlo !!!

  • Lala1987

    2. oktobar 2023 | 11:58

    e pazi da se ne otope od neudobnosti zbog koje i idu na ekskurziju, jer to je i poenta odlaska na takav put! a ni slucajno da se provedu, vide nesto novo, il ne daj boze da se smuvaju sa simpatijom...

  • bu

    2. oktobar 2023 | 11:54

    Sve je u redu dok na dan polaska iz hotela , deci ne pocnu da traze novac za stetu koju su napravili u sobi. Na izgled izgleda sve super a kad pocne da otpada od dece se trazi nadoknada stete. Prevaranti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA