Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac iz Jagodine objavio sliku ćerke nakon udesa: Dete pošlo u školu, pa završilo u gipsu, roditelji van sebe

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na svu sreću, ova nezgoda se nije tragično završila

  • 3

Devojčica iz Jagodine se juče kao i obično, u ranim jutarnjim časovima zaputila u školu. Izašla je iz svog doma i krenula ka pešačkom koji je odmah tu, ispred njenog dvorišta, a koji više puta u toku dana prelazi, ne sluteći da će samo par trenutaka kasnije biti akter teškog udesa.

Na ovu devojčicu, tačno u 07:50, naleteo je stariji vozač i pokosio je na pešačkom prelazu, tu, ispred kuće u kojoj živi sa svojim roditeljima i starijim bratom. 

Iako još uvek nije utvrđen stepen povreda, kako je izjavio njen otac za Telegraf, fotografija koju je objavio svedoči da udarac nije bio naivan, a preplašeni roditelji i dalje su u šoku zbog svega što ih je snašlo.

- Još uvek smo pod stresom zbog svega što se dogodilo, stepen povreda još ne znam, a ona je u bolnici - rekao nam je njen otac.

On je na Fejsbuk profilu objavio fotografiju sa svojom mezimicom iz bolnice, na kojoj se mogu videti povrede koje je pretrpela. U invalidskim kolicima, sa kragnom oko vrata i polomljenom rukom, njeno prelepo lice bilo je prekriveno modricama. 

Na svu sreću, ova nezgoda se nije tragično završila, a otac je istakao da je iza njih jedan težak dan, ali je iskoristio priliku da se svima zahvali na podršci.

- Danas više nismo bezbedni ni na pešačkom prelazu. Hvala svima na podršci, Milica je u bolnici u Ćupriji, oporaviće se i to je najvažnije - napisao je.

Ispod fotografije samo su se nizale želje za brz oporavak predivne devojčice, a njen tata je ispod jednog otkrio da je osetio ogromno olakšanje kada se devojčica osvestila. 

- Samo kad se osvestila, sad mi je lakše, oporaviće se, što mi je najvažnije - napisao je zabrinuti otac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bolic

    6. oktobar 2023 | 12:03

    U jagodini je zahvaljujuci Palmi,izniklo 1200 zgrada,bez reda i plana,tako da ne postoji ni pesackq staza ni zebra a kamoli trotoar.Uzas od grada je postao.

  • Ma, daj

    6. oktobar 2023 | 12:16

    Zar sve mora da se oglašava? Želim joj brz oporavak. Kod mene je bilo mnogo težih stvari pa nismo lse habno eksponati.

  • Zlatko

    7. oktobar 2023 | 21:13

    Dok roditelji bahatim barabama ne budu poceli da lome nege i ruke na llcu mesta, nista se nece promeniti. Sistem nece reagovati, bas njih briga decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA