Oglasio se direktor škole koju su pohađali dečaci iz Niške Banje: Van sebe smo, sledi hitna sednica

Navodno dečaci su bili najbolji drugari i često su sparingovali

Komentari

  • Pp

    6. oktobar 2023 | 13:52

    Sad ste van sebe, a sve vreme ste zataškavali incidente koje je ubica redovno pravio. Ignorisali ste upozorenja drugih roditelja, sektaško i nasilničko ponašanje i stalno pravite žrtve od sebe i štrajkujete za povećanje plata iako ste nezasluženo mnogo iznad proseka, a ne radite bukvalno ništa. Nimalo odgovornosti nemate, u svakom smislu, a ako roditelji nemaju da vam plaćaju privatne časove deca ne mogu ništa da nauče u školi. Treba da vas bude sramota, sve vas prosvetne NERADNIKE. Ne znam zašto se uopšte nazivate PROSVETOM jer ste sve samo ne to.

  • Jasna

    6. oktobar 2023 | 12:30

    Detetu prerezan vrat, a oni razgovaraju o empatiji. Dosta vise tih praznih prica, skoli i nastavnicima da se vrate neka ovlascenja.

    • 6. oktobar 2023 | 13:56

      Pp

      @Jasna

      Pa imali su sva ovlašćenja ali su zataškavali incidente ubice i ignorisali upozorenja drugih roditelja. Naprotiv, treba im oduzeti sve privilegije koje nezasluženo imaju i pozvati ih na odgovornost za svoj nerad i nezainteresovanost. Kad ste čuli da su prosvetari reagovali za bilo šta osim za povećanje svojih plata koje ni po čemu ne zaslužuju??? Svi moraju da odgovaraju za posledice i da zarade svoje plate, u protivnom da dobiju otkaz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA