≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se Zubotehnička škola čiji su đaci napadnuti na ekskurziji u Veneciji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đaci bi sutra uveče trebalo da se vrate u Srbiju

  • 11

U vezi sa indicentom koji se dogodio juče u Veneciji kada su napadnuti đaci Zubotehničke škole u Beogradu, oglasila se i ova škola.

Kako je za Telegraf.rs rečeno đaci se sa ekskurzije kako je i planirano vraćaju sutra uveče, kada će se znati i sve u vezi sa ovim događajem.

- Nema tragično nastradalih. Mi smo u kontaktu sa vođom, sa odeljenskim starešinama. Jedno dete jeste povređeno, ali ne ozbiljno, i o svemu su obavešteni roditelji - kažu u školi za Telegraf.rs.

Sutra uveče očekujud a saznaju i šta se tačno dogodilo.

- Ipak je to stvar i policije - kažu u Zubotehničkoj školi.

Navode da je povređen jedan učenik i da su o svemu obavešteni njegovi roditelji, kao i da je u sve uključena policija.

Njih je navodno, presrela, grupa Albanaca kada su izašli na plažu ispred hotela.

U Ministarstvu prosvete kažu da je jedan učenik četvrtog razreda Zubotehničke škole iz Beograda lakše je povređen ispred hotela na ekskurziji u Italiji, u mestu Lido di Jesolo.

- Radi se o lakšoj telesnoj povredi, ukazana mu je pomoć u zdravstvenoj ustanovi, nakon čega se vratio se u hotel - navodi se u saopštenju Ministarstva prosvete.

Pozivajućis e na dobijene informacije od direktorke škole, incidentu su prethodile provokacije na plaži između grupe mladića i učenika Zubotehničke škole, a sukob se nastavio ispred hotela.

- O incidentu je obaveštena italijanska policija. Svi učenici su dobro i prema planu ekskurzije vraćaju se sutra u Beograd - kažu u Ministarstvu prosvete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    16. oktobar 2023 | 13:27

    Pored toliko mesta u Srbiji,Republici Srpskoj od jezera,muzeja,manastira...oni idu u veneciju ? Da bi poske svratili u outlet i shopig obavili roditelji dizu kredite za takve gluposti....ili Bec pa u Pandorf...uzas tragedija i ne znam ko to dozvoljava??? Lepo uvesti zakon po Srbiji ,Rs,Crnoj Gori...moze ovo drugo NE u veneciju ili Bec ili Pedtu sa roditeljima ...

  • Vesa

    16. oktobar 2023 | 13:17

    Divlji albanci misle da i u Italiju mogu da ugnjetavaju i ubijaju SRBE, idioti

  • Srbin

    16. oktobar 2023 | 13:22

    Kad su Srbi u pitanju snjima mozes sta god hoces.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA