Vreme čitanja: oko 1 min.

"Da li znate priču o psu koji ima svoj novčanik": Lord je poseban i pametan, nosi cveće sa pijace

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova rasa više od svega želi da udovolji, a kako je i veoma inteligentan, brz i okretan, veoma lako uči komande i trikove i uživa da ispunjava zadatke

  • 0
Bernski pastirski pas Foto: Shutterstock/Txema Gerardo

Pažnju nam je na društvenim mrežama privuklo ovo pitanje "Da li znate priču o mitrovačkom psu koji ima svoj novčanik?" i fotografija psa kako pozira dok u zubima nosi roze novčanik.

Pogledamo i komentare i saznamo da se pas zove Lord, da je "poseban, veran i pametan".

Jedna Maja je napisala da ga zna iz komšiluka.

"Jedno jutro izlazim iz zgrade, vodim dete u vrtić, taj pas ide sa pijace, nosi buket cveća u zubima. Nisam mogla da verujem svojim očima", napisala je ona.

"Igra basket sa nama na zmajevoj kad nema ljudi. Badi pas košarkaš ljubomoran na njega", navodi se u još jednom komentaru.

Po svoj prilici reč je o bernskom planinskom psu, nežnom divu, koji je pravi plišani meda među psima, poznat kao prava maza i jedan od najdruželjubivijih pasa na svetu, navodi Petmagazin.

Veoma je lojalan, pažljiv, prepun ljubavi za svoju porodicu, druge ljubimce u domu, a najviše prema – deci. Želi da bude uključen u sve porodične aktivnosti. Više od svega želi da udovolji, a kako je i veoma inteligentan, brz i okretan, veoma lako uči komande i trikove i uživa da ispunjava zadatke.

(Telegraf.rs)

Video: Pas heroj: Spasao vlasnike lajanjem kada je video otrovnicu koja se ušunjala u dvorište

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA