≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teror lopova u Bačkom Petrovom Selu: Opet provalili u kuću, i to žene koja je preminula pre 2 dana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dogodila se još jedna provala u ovom vojvođanskom selu

  • 7
Provala u kuću, Bačko Petrovo Selo Foto: Nikola Bilić

U toku noći u Bačkom Petrovom Selu desila se nova provala u kuću. Ovog puta na meti lopova bila je kuća u kojoj je živela baka koja je samo dva dana pre toga preminula, pa su lopovi znali da u kući nema nikoga.

Nije pričinjena velika materijalna šteta ali ipak su stvari po kući razbacane i izlomljene. Rodbina preminule bake ne zna da li je baka imala nešto novca i nakita. O ovom događaju obaveštena je policija koja je na lice mesta izašla relativno brzo nakon prijave.

Provala u kuću, Bačko Petrovo Selo Foto: Nikola Bilić

O događaju su oglasili i predstavnici neformalnog udruženja građana"Za bolje sutra" Miloš Gajić i Dragan Milosavljević.

- Rodbina preminule bake čiju su kuću obili nas je obavestila šta se desilo u toku noći, otišli smo na lice mesta i bili sa meštanima koji su se okupili ispred obijene kuće, policija je ubrzo došla i obavila svoj deo posla, što naravno opet pohvaljujemo! Strahujemo da će se ove provale u kuće nastaviti pošto se ovo desilo samo dva dana nakon razbojništva - kažu oni i dodaju

- Po prvi put do sada upozoravamo one koji ovo rade da prekinu kako ne bi izazvali reakciju meštana kojima je dosta ovog! Ovo nije pretnja, nego upozorenje na moguće posledice! - zaključuju iz ovog udruženja.

Podsetimo pre samo dva dana tri lopova, odnosno dve žene stare 26 i 50 godina i muškarac star 18 iz ovog mesta, zverski su pretukli baku Jelenu, a policija ih je odmah sutradan uhapsila i određeno im je zadržavanje.

Na svu sreću baka nije teže povređena, ali joj je cela situacija psihički teško pala, posebno jer je hronični bolesnik, odnosno dijabetičar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    26. novembar 2023 | 12:29

    Ološe u zatvor na duži vremenski period.

  • Bataseka

    26. novembar 2023 | 14:12

    Pooštrite zakon.Oslobodite one koji brane svoju imovinu,da ne odgovaraju,pa kad neko strada od vlasnika kuće,kad dodje da krade ,onda će valjda drugi da se opamete.Zar da se ne branim ,pucajući ili nožem,kad neko dodje da me napadne i da krade moje stvari ?

  • Bek

    26. novembar 2023 | 14:06

    Kako to treba tući dok se ne usere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA