≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Deo roditelja ubijene dece u Ribnikaru protestuje ispred škole

LJ. R.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Roditelji su posle okupljanja ispred škole krenuli ka Vladi Srbije

  • 4

Deo roditelja čije su deca ubijena u masakru 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i roditelji koji ih podržavaju, okupuli su se jutros ispred škole nezadovoljni time što nije doneta nikakva odluka o memorijalizaciji.

Deo roditelja pokrenuo je inicijativu da škola postane Memorijalni centar, dok je drugi deo stava da se samo učionica i njen prilaz memorijalizuju.

Kako je za Tanjug izjavio jedan od roditelja čije dete ide u treći razred Osnovne škole Vladislav Ribnikar Žarko Cvejić, roditelji protestuju i zbog odluke Saveta roditelja da Branko Anđelković, otac ubijene Mare, ne bude izabran u školski odbor.

Roditelji su posle okupljanja ispred škole krenuli ka Vladi Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaoo

    29. novembar 2023 | 09:34

    Pa šta će im ovo sad? Uz svu muku i bol, kome treba natezanje oko toga da li će deo ili cela zgrada biti memorijalni centar... To jadnu decu neće vratiti, čuvate ih u svojim srcima, zar je važno bilo šta drugo?

  • Maja

    29. novembar 2023 | 10:05

    Zar je moguce da nedaju coveku cije je dete ubijeno, a drugo dete pohadja istu skolu da bude u savetu roditelja i da nece da naprave memorijalni centar! Sta je to? Ovo naravno nema veze sa drzavom vec sa upravom skole i ministarstvo mora reagovati! Ti ljudi koji mu nedaju u savet roditelha su monstrumi!

  • B-63

    29. novembar 2023 | 11:27

    Preteruju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA