Vreme čitanja: oko 1 min.

Niško Udruženje "Pit" poziva građane da doniraju novogodišnje paketiće za napuštene pse

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Građani koji su voljni da se odazovu ovoj akciji paketiće mogu ostaviti ispod jelke u kancelariji Udruženja u Ulici Stanoja Bunuševca 117

  • 0
Psi lutalice, Niš, napušteni psi Foto: Privatna arhiva

Kako bi napuštenim psima olakšali i ovu zimu, iz niškog Udruženja za zaštitu životinja "Pit" pozivaju građane i ljubitelje životinja da naprave paketiće sa hranom i granulama i ostave ih u njihovim prostorijama radnim danima od 11 do 16 sati, pišu Južne vesti. 

Život napuštenih pasa pogotovu je otežan tokom zime, kada teže pronalaze hranu i sklonište od hladnoće, pa je Udruženje "Pit" organizovalo još jednu akciju kako bi im olakšali predstojeći period.

Povodom predstojećih novogodišnjih praznika organizovali smo akciju "Budi Deda Mraz na jedan dan". Akcija je namenjena napuštenim psima. Napravite paketiće po sopstvenom izboru - granule, poslastice, konzervice - navode iz Udruženja.

Građani koji su voljni da se odazovu ovoj akciji paketiće mogu ostaviti ispod jelke u kancelariji Udruženja u Ulici Stanoja Bunuševca 117.

Malim simboličnim darovima neka se i oni osete voljenima i da znaju da mislimo na njih - zaključuju.

Podsetimo, niški "Pit" je uspeo da dogovori i da se novac od novogodišnjeg vatrometa preusmeri u humanitarne svrhe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA