≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica Zavetnica: Vodi se bitka za svaki glas u Beogradu

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mi ćemo na ponovljenim izborima pozvati sve Beograđane da nam daju glas.

  • 11
IZBORI REZULTATI ĐURĐEVIĆ  Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski poručila je da nema dileme da imaju parlamentarni status i istakla da se sada vodi bitka za svaki glas što se tiče beogradske skupštine.

- Mi ćemo na ponovljenim izborima pozvati sve Beograđane da nam daju glas. Ukazali smo na to da je ovo najnapadanija lista, nismo imali gotovo nikakav medijski prostor. Konstatujemo da jesmo nezadovoljni izbornim rezultatima, ali pre svega celokupnom političkom situacijom u zemlji.

Nema dileme da je pristuan jedan predizborni inženjering i da se javlja kao direktna posledica našeg stava da nam strane ambasade određuju spoljnu politiku i kakav će odnos biti prema pitanju Kosova i Metohije.

Ovo je lista koja je rekla šta nam radi EU, kakve su posledice primene francusko-nemackog člana i ovo je lista koja nije želela da nam glavne orbite za opredeljenje budu aktuelna i bivša vlast, koja nema nameru da bude deo koalicije koja će uvesti sankcije Rusiji. Nemamo nameru da odustanemo od naših postulata - poručila je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    18. decembar 2023 | 07:48

    Zavodnice, pukli ste ti i Bole nevidjeno.

  • Sad

    18. decembar 2023 | 08:30

    Polako u istoriju, bili ste malo popularni, i to je to, ne trebate više nikom za podkusur i sad zajedno sa radikalima Čedom i drugima na duuuug godišnji odmor.

  • djdax

    18. decembar 2023 | 05:12

    Pukla si,,previše si se nadala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA