Vreme čitanja: oko 1 min.

Mamili psa koricom hleba da bi mu u usta stavili petardu: Dečaci u Kragujevcu uhvaćeni usred stravičnog čina

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kragujevčanka je u šoku podelila sa sugrađanima šta se zbilo

  • 24
pas, petarde Foto: Ljubitelji životinja i prirode "Zelene šape"

Ova gnusna situacija mora da se čuje, da se reaguje, da se zna! Ovako svoj post počinje uznemirena sugrađanka koja je opisala jezivu scenu koju je njen suprug zatekao.

- Suprug je večeras oko 21 čas u naselju Aerodrom, blizu prodavnice Trnava promet kod škole, naišao na dva dečaka uzrasta peti, šesti razred, kako mame bespomoćne pse sa koricom hleba u koju su prethodno stavili petardu, sa namerom da istu upale kada psu daju hleb da jede - napisala je ona i dodala:

- Razumemo da neko ne voli pse, razumemo da nema empatiju prema njemu, ali od psa se počinje, na čoveku se me daj bože završava. Z abranite petarde deci, pričajte sa decom i učite ih da ne diraju slabije i bespomoćne - poručuje ona.

Ovo nije prvi takav slučaj koji je uznemirio javnost. Podsetimo, iz Udruženja Beta saopštili su krajem decembra da je u Zmajevoj ulici u Zaječaru pronađen mrtav pas. Vilica i glava nastradalog psa raznesene su, kako navode, petardama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lecenje obavezno

    7. januar 2024 | 18:23

    To su rani znaci koji ukazuju na buduceg monstruma. Mucenje zivotinja kasnije prenose na ljude. Odmah hitna reakcija svih ustanova drzave.

  • Cile Mike

    7. januar 2024 | 18:31

    Te psihopate treba odmah zatvoriti u četri zida i skloniti od druge dece i javnih mesta. Da se ne bi dogodio novi Ribnikar.

  • goxy

    7. januar 2024 | 17:53

    To nisu deca to su monstrumi!!!Nadam se da ce roditelji odgovarati.Razumem ne volis pse ali bilo kom zivom stvoru nauditi tj ubiti ga ili pustiti da umire u mukama.Dokle vise?Da li ce se zakon promeniti ili ce svaki ovakav slucaj biti zataskan ja bi im prste prebila da ne pomisle vise da naprave ovakvo zlodelo!A onda padaju u nesvest iju napao mi dete pas jeste kada mu guras prst u oko vuces za rep,gadjas ,vuces za usi ,sutiras,besis o drvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA